Meci electrizant între utiști la „Dimitrie Țichindeal”. „Alb-roșii” au stand la Târgul de Crăciun

Marius ANGHEL 12 Dec. 2015, 11:05 Diverse

Colegiul Național „Preparandia Dimitrie Țichindeal” (directorul Sorin Haiduc și director adjunct Corina Uzum) a fost, vineri dimineață, gazdă pentru UTA! Sala de Sport a prestigioasei instituții arădene s-a umplut la ora 11:00, atunci când Miron – Manea, Gligor, Rus, Vlad, Burlă, Polgar, Man, Hlistei, Dobrean și Chindriș au intrat pe parchet.

După o primă repriză de autografe, Codru Grădinariu a fluierat startul meciului în care roș-albii au fost față în față cu o echipă a școlii compusă în mare parte din juniori ai Bătrânei Doamne, toți elevi ai Colegiului arădean.

La „Peda” au jucat Iulius Dinculescu (recompensat cu titlul de cel mai bun jucător al anului, pentru toate reprezentațiile din 2015), Andrei Brăniștean (cel mai bun jucător al meciului cu UTA), Răzvan Revesz (cel mai fair-play jucător), Victor Prună, Florin Petrovan, Bogdan Curta, Claudiu Frai, Kevin Nan, Laurențiu Lupuleț și Raul Obrad.

S-a jucat spectaculos, cu juniorii ținând mereu aproape, ambiționați mai ales de ocazia de a juca în compania băieților de la prima echipă. A fost încă un meci al bucuriei, al doilea al săptămânii pentru „alb-roșii”. La sfârșit (pentru conformitate, 4-2 pentru UTA), catedra de sport a școlii – compusă din profesorii Mariana Tomescu, Daiana Rotariu, Gabriel Iazbinscky și Adrian Mazilu – i-au grupat pe toți copiii lângă utiști, pentru un instantaneu memorabil. Apoi a venit din nou rândul autografelor, utiștii le-au împărțit copiilor cadouri, iar remarcații meciului au primit tricouri din partea Suporter Club UTA.

Stand „alb-roșu” la Târgul de Crăciun

În altă ordine de idei, Clubul UTA și-a deschis căsuța de la Târgul de Crăciun Arad 2015. Suporterii utiști găsesc în fiecare zi în Piața Avram Iancu de la prânz și până seara pe toată durata Târgului materiale promoționale în alb și roșu.

Pentru arădeni – și nu numai – au fost pregătite echipamente oficiale de joc (și cel folosit acasă și cel pentru deplasare), veste, treninguri, tricouri speciale, calendare pentru 2016, kit-uri și echipamente pentru copii, fulare, eșarfe, căciuli, șepci, pixuri, fanioane, brelocuri și alte suveniruri, toate cu însemnele echipei UTA.

Utiștii, experți în jumări și caltaboși la Festivalul „Tradiții de Iarnă”

Familia UTA s-a reunit, joi seară, la Expo Arad, pentru prima seară a Festivalului „Tradiții de Iarnă”, evenimentul pe care Camera de Comerț și Industrie Arad îl dedică sărbătorilor de sfârșit de an.

Conducători, antrenori, fotbaliști, juniori, old-boys și suporteri s-au strâns lângă ceaunul și grătarul roș-alb pentru concursul în care intră cele mai reușite preparate din porc. Aflată la a doua participare, trupa arădeană a fost la înălțime, cucerind două „medalii de argint”! UTA a luat locul II la categoria „Jumara de aur” și aceeași distincție i-a revenit pentru „Caltaboșul anului”.

La rândul lor, utiștii le-au oferit arădenilor în dar calendare, pixuri și alte materiale „branduite” cu însemnele echipei.

Text și foto: UTA Arad

Marius ANGHEL 12 Dec. 2015, 11:05 Diverse
Pe aceeași temă