Meci de retragere la Drăgășani, în memoria lui Martin Tudor! Nicolae Dică, Mirel Rădoi, Adrian Neaga și-au anunțat prezența

Adrian MUJEA 13 Jul. 2021, 13:58 Diverse
Meci de retragere la Drăgășani, în memoria lui Martin Tudor! Nicolae Dică, Mirel Rădoi, Adrian Neaga și-au anunțat prezența

Patru profesori de sport din Drăgășani vor organiza pe 2 septembrie un meci în memoria lui Martin Tudor. Cei patru organizatori sunt Sorin Radu, Narcis Enăchescu, Tavi Mîțoc și Florin Lupu. De altfel, Sorin Radu a fost coleg cu Martin la Jiul.

Narcis Enăchescu: ”În amintirea celui care a fost Martin Gheorghe Tudor” 

Născut la Avrig, Martin Tudor este înmormântat la Drăgășani, localitatea natală a părinților săi.

În amintirea celui care a fost Martin Gheorghe Tudor, decedat fulgerător la data de 1 aprilie 2020, voi organiza, simbolic, meciul acestuia „de retragere”! Pandemia a fost motivul acestei întârzieri. Evenimentul se va desfășura joi, 2 septembrie 2021, pe stadionul din Drăgășani, orașul natal al părinților săi și locul unde a fost  înmormântat” a anunțat profesorul Narcis Enăchescu.

Jocul în memoria lui Martin Tudor fusese programat inițial în septembrie 2020, dar a fost amânat un an din cauza pandemiei.

Nicolae Dică, Mirel Rădoi, Adrian Neaga, printre participanți 

O selecționată locală a Drăgășaniului (SergiuRadu, Narcis Enachescu, Tavi Mîțoc, Bogdan Pistritu, Bebe Lupu, Alin Ciornei, etc) va înfrunta o echipă formată din foștii colegi ai regretatului portar, de la Steaua! Printre cei care și-au anunțat prezența la Drăgășani pe 2 septembrie se numără Nicolae Dică, Mirel Rădoi, Adrian Neaga, Petre Marin, Daniel Oprița, Victoraș Iacob, dar și alți foști mari fotbaliști! Intrarea la meci va fi liberă.

Fostul portar emblematic al Stelei, Martin Tudor s-a stins din viață pe 30 martie 2020, la doar 43 de ani. A jucat la Jiul Petroșani, Olimpia Satu Mare, Steaua, CFR Cluj și U Cluj și are în palmares două titluri de campion și o supercupă.

S-a retras din cariera de sportiv în 2010 și a devenit antrenor cu portarii, post pe care a activat la FCSB, U Craiova, Al Ittihad, Daco Getica, CSM Reșița, FC Voluntari, Sportul Snagov, CSU Craiova și naționala de seniori.

 

 

 

 

 

Adrian MUJEA 13 Jul. 2021, 13:58 Diverse
Pe aceeași temă