VIDEO | Analiza lui Valentin Bărbulescu. Căpitanul Stelei, despre plusurile și minusurile echipei după 10 etape din Liga 3 și omagiul pentru Martin Tudor: ”Sper să promovăm pentru el”

Andrei PASCU 15 Dec. 2020, 11:15 Liga 3
VIDEO | Analiza lui Valentin Bărbulescu. Căpitanul Stelei, despre plusurile și minusurile echipei după 10 etape din Liga 3 și omagiul pentru Martin Tudor: ”Sper să promovăm pentru el”

Steaua vrea să promoveze în Liga 2, după un singur sezon în Liga 3. ”Militarii” sunt în grafic după 10 etape, la final de an, fiind pe primul loc în Seria 4. Valentin Bărbulescu, 34 de ani, căpitanul Stelei, a făcut o analiză a parcursului din 2020, de care e în mare parte mulțumit.

Valentin Bărbulescu: ”Singurul lucru care m-a deranjat pe mine a fost egalul de acasă cu Tunari” 

Liderul din teren al echipei antrenate de Daniel Oprița a recunoscut însă că au fost și anumite partide în care jocul și rezultatele nu au fost cele mai bune. În această categorie a intrat și disputa din Cupa României, din turul 2, în care Steaua a fost eliminată de SC Popești Leordeni, scor 0-1.

”Per total sunt mulțumit de rezultatele pe care le-am avut. Singurul lucru care m-a deranjat pe mine a fost egalul de acasă cu Tunari. Știam de la începutul campionatului toți că se poate să facem un egal într-un campionat, maxim două. Poate facem unul în tur, unul în retur. Astea ar fi nemulțumirile mele, dar și ale celorlalți până la urmă.

Meciul din Cupa României, paradoxal, cred că a fost unul dintre cele mai bune jocuri pe care le-am făcut în acest an, în aceste 10 etape plus Cupă, dar așa e la fotbal. Am avut nenumărate ocazii, dar nu am câștigat”, a declarat Valentin Bărbulescu pentru Steaua TV.

Valentin Bărbulescu, omagiu adus lui Martin Tudor meci de meci 

Valentin Bărbulescu a atras atenția în acest sezon cu un tribut pe care l-a adus meci de meci fostului portar Martin Tudor. În fiecare partidă a intrat pe teren cu un tricou cu portretul acestuia. I-a dedicat toate victoriile obținute de Steaua în acest sezon, dar speră ca la finalul campionatului să îi dedice și promovarea.

”Am avut o relație foarte apropiată cu el. M-a marcat ce s-a întâmplat. M-a marcat foarte tare și fiecare meci pe care îl câștigăm e o dedicație pentru el. Sper la finalul campionatului să îi dedicăm și promovarea. Sper să promovăm, să ne bucurăm toți”, a mai spus Valentin Bărbulescu.

Steaua debutează în 2021 împotriva ocupantei locului 2, FCSB 2 

Steaua termină anul pe primul loc în Seria 4 a Ligii a 3-a. Eșalonul trei a intrat, după etapa a 10-a, în vacanță, urmând ca meciurile să se reia la jumătatea lunii martie. Steaua a acumulat 26 de puncte după opt victorii și două egaluri. Următoarele clasate sunt FCSB 2, 24 de puncte, și Progresul Spartac, 16 puncte.

În prima rundă din 2021, la jumătatea lunii martie, Steaua va juca pe teren propriu în derby-ul primelor două clasate, cu FCSB 2. În tur, ”militarii” s-au impus la limită, cu 2-1, grație unui gol marcat în prelungiri.

Foto și video: Steaua TV 

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-promisiuni-multe-la-steaua-pe-final-de-an-bogdan-chipirliu-si-emilian-pacionel-le-garanteaza-fanilor-promovarea-in-liga-2-vrem-sa-fim-cat-mai-sus-peste-trei-ani-19162051

https://liga2.prosport.ro/liga-3/george-ogararu-numit-manager-la-steaua-imi-doresc-foarte-mult-sa-cream-un-model-pentru-romania-19159926

https://liga2.prosport.ro/liga-3/daniel-oprita-este-sigur-ca-fcsb-2-o-sa-faca-tot-posibilul-sa-opreasca-steaua-in-lupta-pentru-promovarea-in-liga-2-antrenorul-isi-simte-postul-vanat-dar-spune-ca-i-s-a-oferit-susti-19158181

Andrei PASCU 15 Dec. 2020, 11:15 Liga 3
Pe aceeași temă