Marian Ivan și Mugurel Buga dau meditații la fotbal! Cei doi foști fotbaliști și-au deschis o școală pentru atacanți

Adi MARICA 03 Aug. 2023, 09:15 Diverse
Marian Ivan și Mugurel Buga dau meditații la fotbal! Cei doi foști fotbaliști și-au deschis o școală pentru atacanți

Afacere inedită pe care a dezvoltă la Brașov Marian Ivan și Mugurel Buga. Foștii atacanți ai FC Brașov ofera cursuri de perfecționare pentru tinerii jucători de la toate cluburile sportive din Brașov.

”Pentru mine, Buga este fratele meu mai mic. De altfel, carierele noastre ca fotbaliști se aseamănă și iată că împărțim frățește și locul 2 în topul golgheterilor la FC Brașov în Liga 1 în spatele marelui Nicolae Pescaru. Buga a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști ai Brașovului după Revoluție și sunt mândru că am jucat împreună la echipa de suflet a tuturor brașovenilor. Cu siguranță, Buga va rămâne în istoria lui FC Brașov. Împreună putem împărtăși tinerilor jucători din experiența noastră”, a spus Marian Ivan.

”Din ce văd acum, sunt mulți fotbaliști români, slabi calitativ și, ce e mai grav, fără cultură fotbalistică! Acum, fotbalistul român cedează imediat ce dă de greu și nici nu este dispus la sacrificii. Liga 1 a ajuns o banală competiție. Declinul fotbalului românesc a început din anii 2000, atunci când au fost aduși jucători străini, majoritatea fără valoare, care au scos din circuit jucători tineri români”, spune și Mugurel Buga.

”Îți dorești să devii un atacant mai bun?
Ei bine, împreună cu Marian Ivan și Mugurel Buga suntem convinși că vei reuși să îți perfecționezi abilitățile tehnice, mentale și fizice pentru a deveni un atacant mai bun.
Așadar, nu mai ezita și contactează-ne pentru a te înscrie la școala noastră de fotbal special creată pentru atacanți.
0752430629
Înscrierile au loc până la data de 10 August 2023.
În prima zi de antrenament este necesară o adeverință de la medicul de familie care să ateste că jucătorul este apt pentru sport”, se precizează precizează într-un comunicat al Școlii de Fotbal pentru atacanți Ivan & Buga.

Marian Ivan și Mugurel Buga și-au înființat o afacere în care perfecționează abilitățile tinerilor fotbaliști

Marian Ivan (54 de ani) este în prezent observator LPF. A crescut la Steaua, apoi a jucat la Progresul Brăila, Aris Salonic, FC Braşov, Dinamo, AEP Paphos, Panionios, Sportul Studențesc, Henan Jianye, Oltul Sfântu Gheorghe și FC Ghimbav. Ivan s-a simţit cel mai bine la Braşov, unde a jucat 184 de meciuri şi a marcat 74 de goluri. În Liga 1 a marcat 57 de goluri pentru FC Brașov, la fel ca şi Mugurel Buga.

Recordul de goluri marcate pentru FC Braşov în Liga 1 îi aparține regretatului Nicolae Pescaru, cel care are înscrise 62 de goluri. La echipa națională a României, Ivan are 3 selecții.

Mugurel Buga (45 de ani) este manager sportiv la FC Brașov. ”Pele” a jucat la FC Brașov, Rapid București, Xanthi Skoda (Grecia). La ”apusul” carierei a evoluat în ligile inferioare pentru AFC Hărman și Corona Brașov. A reușit să ajungă până în sferturile de finală ale Cupei UEFA, cu Rapid (2006), iar în naționala României are 6 selecții și un gol.

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/turul-1-al-cupei-romaniei-se-disputa-astazi-trei-echipe-sunt-calificate-la-masa-verde-in-faza-urmatoare-a-competitiei-19278680

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reactia-fc-brasov-dupa-anuntul-frf-de-amanare-a-meciului-din-prima-etapa-a-ligii-2-in-care-ar-fi-trebuit-sa-joace-dan-alexa-si-fotbalistii-sai-au-aflat-decizia-chiar-in-timpul-antrenamentului-19278626

https://liga2.prosport.ro/seria-1/program-etapa-1-liga-2-19278618

Adi MARICA 03 Aug. 2023, 09:15 Diverse
Pe aceeași temă