Madrid de lux, Barça e confort II! Academia Hagi a dat viață unui cartier rezidențial

06 Dec. 2011, 15:01 Diverse

Cine vrea să-și ridice casă lângă complexul sportiv al „Regelui” de la Ovidiu are doar trei opțiuni de proiect, denumite după reperele carierei lui Hagi: „Brescia”, „Barcelona” și „Madrid”.

„Academia Hagi” este doar o parte din proiectul rezidențial care se ridică la Ovidiu (județul Constanța). Cel mai valoros fotbalist român este implicat financiar doar la complexul său sportiv, însă tot ce se ridică în zonă poartă amprenta sa.

Gică Hagi își construiește Academia pe un teren de aproape șapte hectare, cumpărat la finele anului 2008. Cel care i-a vândut suprafața a gândit bine afacerea: i-a cerut fostului mare decar un preț mic, știind însă că vecinătatea cu Hagi va crește valoarea zonei, unde el mai are proprietăți considerabile.

La un an după ce au început lucrările de construcții la complexul sportiv, lângă acesta a demarat și proiectul unui cartier rezidențial, în colaborare cu Academia, așa cum anunță dezvoltatorul pe site-ul său. Deocamdată, o singură vilă a apărut pe drumul care duce spre bază, însă zona este atractivă.

Casa Madrid, 85.000 de euro

Partea cea mai interesantă este legată de tipurile de case ce pot fi ridicate în această zonă. Pentru a menține o arhitectură unitară, dezvoltatorul a stabilit trei tipuri de vile pe care le au la dispoziție cei ce vor să fie vecini cu Hagi. Și cum influența acestuia e mare în zonă, opțiunile de proiect au fost numite după trei repere importante ale fostului mare fotbalist: Casa Brescia, Casa Barcelona și Casa Madrid.

Valoarea fiecărui proiect corespunde și unui top al preferințelor lui Hagi. Casa Madrid este cea mai scumpă. Are patru camere și valorează, la semiroșu, 85.000 de euro. Urmează Barcelona (trei camere), cu 72.000 de euro, și Brescia (două camere), cu 60.000 de euro. „Ideea i-a aparținut în totalitate dezvoltatorului”, spune Gică Hagi.

Articol scris de Alexandru Enciu

06 Dec. 2011, 15:01 Diverse
Pe aceeași temă