Măcel arbitrat de Tudor în Ștefan cel Mare

27 Jan. 2009, 17:37 Diverse

Astăzi, de la ora 12, pe unul din terenurile secundare din baza sportivă Dinamo, s-a disputat un meci amical între Dinamo II și FCM Târgoviște. Pe un frig pătrunzător, jucătorii au reușit să scape neaccidentați după o partidă destul de aprig disputată. La finalul celor 90 de minute cei care s-au dovedit câștigători au fost dâmbovițenii cu neverosimilul scor de 4-0.

Golurile au fost marcate de B. Popescu (20), Botea (50 – aut), Moroiță (59) și Petculescu (75). Mai mult, târgoviștenii au mai trecut de încă trei ori pe lângă marcarea unui nou gol, dar de fiecare dată s-a opus una din barele porții apărate de nefericitul Oprea.

 

Partida a fost condusă la centru de către purtătorul de ecuson FIFA Alexandru Tudor. După cum obișnuiește, Tudor nu s-a dezis nici de data aceasta și a fost extrem de drastic în aplicarea regulamentului. Nu puține au fost dățile când centralul a scos cartonașul galben, cu toate că acestea nu se contorizează nicăieri.
Cei doi tehnicieni au rulat aproape toți jucătorii aflați la dispoziția lor.

 

Dinamo II: Al. Oprea – Awoa Zoa, A. Nițu, Botea, Al. Dragomir – G. Marcu, Bucșă, Predescu, Corcoveanu – Bădăuță, Lemnaru. Au mai evoluat Coandă, Moise, Topor, I. Nae, Dragalina, Manu, Mendy și Voican.

 

FC Târgoviște: Zegheru – I. Constantin, Oană, Reginaldo, Necatu – B. Popescu, Ed. Constantin, C. Anton, Gâldău – Emmanuel, Cotuț. După pauză au intrat la echipa dâmbovițeană și Deacu, Moroiță, C. Dinu, Dumitrașcu, Boroș, Petculescu, S. Pătrașcu, Negoescu și Henry.

 

 

Articol scris de Alexandru Amironoaiei

27 Jan. 2009, 17:37 Diverse
Pe aceeași temă