Liviu Dragnea și finanțatorul de la Turris Turnu Măgurele, Valentin Dragnea, au primit interdicție de a intra în SUA

Marius ANGHEL 05 Sep. 2019, 18:30 Diverse

Liviu Dragnea și familia sa, inclusiv fiul Valentin, patronul liderului din Liga 2 la fotbal, Turris Oltul Turnu Măgurele, au interdicție de a intra în Statele Unite ale Americii din cauza implicării fostului demnitar în fapte de corupție, a anunțat joi Departamentul de Stat într-un comunicat postat pe site-ul oficial.

„Sercretarul de stat Michael R. Pompeo i-a interzis public fostului președinte al Camerei Deputaților din România, Liviu Nicolae Dragnea, din cauza implicării în fapte de corupție”, se arată în comunicat.

„În cazurile în care secretarul de stat deține informații credibile cu privire la implicarea oficialilor guvernelor străine în cazuri importante de corupție, aceste persoane și cei mai apropiați membri ai familiilor acestora nu sunt eligibili pentru a intra pe teritoriul Statelor Unite”, se mai arată în comunicatul Departamentului de Stat.

Liviu Dragnea a fost încarcerat, pe 27 mai 2019, la Penitenciarul Rahova. El este condamnat la trei ani și șase luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman. În locul său, la conducerea PSD a venit Viorica Dăncilă.

Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, este patron la Turris Oltul Turnu Măgurele, liderul Ligii 2

Valentin Dragnea este finanțatorul clubului teleormănean Turris Oltul Turnu Măgurele, din Liga 2. Nou-promovata este noul lider al Ligii 2 după desfășurarea etapei a 5-a.

Cu cinci victorii în cinci etape și cu un golaveraj de invidiat, 13-1, Turris Oltul a urcat pe primul loc în Liga 2, fiind al treilea lider al acestui sezon, după UTA și SCM Gloria Buzău, care au stat pe locul 1 în etapele 1 și 2, respectiv 3 și 4.

Podiumul este completat de CS Mioveni (13 puncte) și UTA (12 puncte), în timp ce fostul lider, SCM Gloria Buzău (12 puncte), care sâmbătă a pierdut primele puncte din acest sezon, a picat pe locul 4.

La rândul său, Liviu Dragnea este cel care a vegheat și coordonat „creșterea” „noului Rapid”, ajuns de asemenea în Liga 2, unde ocupă acum locul 5.

Citește și: Fiul lui Dragnea poartă la el o avere! Un român obișnuit nu câștigă într-un an cât costă ceasul finanțatorului echipei Turris Turnu Măgurele FOTO

Fiul lui Liviu Dragnea, probleme la finalul meciului care l-a dus aproape de Liga 2. Valentin Dragnea a fost huiduit de fani și a plecat cu Poliția de la stadion

Marius ANGHEL 05 Sep. 2019, 18:30 Diverse
Pe aceeași temă