Rapid riscă să rămână fără imn! Păunescu jr. cere 100.000 de euro

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 27 Dec. 2013, 19:10 Actualizat: 29 Dec. 2013, 13:24 Liga 2
Rapid riscă să rămână fără imn!  Păunescu jr. cere 100.000 de euro

La Rapid nu este niciodată liniște. Vechilor probleme financiare li s-a mai adăugat una: giuleștenii riscă să rămână fără imn, chiar din returul campionatului.

Astfel, Andrei Păunescu, fiul regretatului poet Adrian Păunescu, nu vrea să-i lase pe rapidiști să mai folosească imnul. Acesta vrea în schimbul utilizării creației artistice drepturi de autor în valoare de 100.000 de euro. „Îi aștept pe cei de la Rapid să facă primul pas, să vină la discuții, să ne înțelegem, să se achite de datorii, că altfel ne adresăm instanței! Altă soluție nu văd, deși nu-mi doresc să se ajungă acolo”, a declarat Andrei Păunescu pentru fanatik.ro.

„Imnul a fost compus pentru suporteri”

Patronul giuleștenilor, Adrian Zamfir, i-a transmis lui Andrei Păunescu că tatăl său a compus imnul pentru suporteri și nu pentru bani. „Domnul Păunescu când a compus imnul a făcut-o pentru fanii Rapidului, nu în scop mercantil. Dacă nu vom avea voie să punem imnul la stadion, acesta va fi cântat de suporteri, lor nu are voie nimeni să le interzică acest lucru, fără ei imnul nu ar fost fost niciodată cunoscut”, a declarat finanțatorul Rapidului, Adrian Zamfir pentru ProSport.

Articol scris de Victor STOICESCU

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 27 Dec. 2013, 19:10 Actualizat: 29 Dec. 2013, 13:24 Liga 2
Pe aceeași temă