„Liga a cincea din Germania dă clasa ligii secunde din România”

12 May. 2009, 16:35 Diverse

Ana-Maria Prodan, actualul președinte de la CS Buftea a vorbit pentru Sport Total FM despre situația echipei sale, dar mai ales despre nivelul fotbalului pe care l-a găsit în liga secundă.

"Nivelul Ligii a doua din România este foarte scăzut. Eu n-am renunțat la jucătorii care acum evoluează pentru Gloria Buzău, deoarece toți aparțineau Timișoarei. Când am ajuns eu aici nu am găsit niciun jucător și am facut o echipă într-o săptămână și jumătate, cu fotbaliștii pe care nu i-am vazut, eu doar am luat ce au lăsat alții. Obiectiv nostru, în acest moment, este rămânerea în Liga a doua și cred ca mi l-am realizat, sper să nu am probleme în ultimele etape, însă în fotbal totul este posibil."

Entuziasmul de care a dat dovadă imediat după ce a devenit președinte este pe cale de dispriție.


"În vederea sezonului viitor, totul depinde de bani. Am nevoie de aproape o echipă întreaga, pentru că toate contractele sunt semnate până în vară, fiindcă nu știam dacă îi vom mai putea plăti. Suntem singura echipa susținuta integral de Primărie. În orice caz, entuziasmul pe care îl aveam când am semnat cu Buftea s-a diminuat."

Președintele CS Buftea a vorbit și despre lucrurile care i-au lăsat un gust amar, în urma experienței de la CS Buftea.


"M-a deranjat indisciplina, faptul că jucătorii nu au mentalitate de învingători, cu toate că am încercat să le insuflu această mentalitate prin toate modalitățile. 95% din jucătorii echipei nu jucaseră nici măcar un meci în Liga a doua, dar n-au înțeles șansa pe care le-am dat-o de a arăta că merită să evouleze în eșalonul secund, și cu toate astea, în momentul în care am luat măsuri drastice, mi-au cerut demisia. În orice caz, Liga a V-a din Germania dă clasa ligii secunde din România"

Sursa: sptfm.ro
 

12 May. 2009, 16:35 Diverse
Pe aceeași temă