Liderul galeriei Rapid i-a trasat prioritatea numărul 1 lui Daniel Niculae, noul președinte al clubului: ”Situația este una complicată, dar noi nu putem accepta altceva.” ”Bocciu” spune și pe cine consideră ”adevărata Steaua”

Andrei TRIFAN 11 Apr. 2021, 10:27 Diverse
Liderul galeriei Rapid i-a trasat prioritatea numărul 1 lui Daniel Niculae, noul președinte al clubului: ”Situația este una complicată, dar noi nu putem accepta altceva.” ”Bocciu” spune și pe cine consideră ”adevărata Steaua”

Liviu Ungurean, liderul galeriei echipei Rapid, susține că Daniel Niculae trebuie să rezolve situația litigiului existent cu AFC Rapid și explică de ce echipa Armatei, din Liga 3, este îndreptățită să se considere Steaua București în fața clubului din Liga 1 FCSB, patronat de Gigi Becali.

”Bocciu”, numele sub care este cunoscut în rândul ultrașilor giuleșteni, a reamintit de meciul din Liga 4 dintre Steaua și Rapid, care a intrat în istoria fotbalului românesc datorită asistenței-record de pe Arena Națională.

În data de 14 aprilie 2018, Rapid o învingea pe Steaua cu scorul de 3-1, sub ochii a 36.277 de spectatori prezenți pe Arena Națională, un adevărat record pentru meciurile de Liga 4, dar și pentru cele din Liga 1. În acel an, giuleștenii au promovat în Liga 3 și au lăsat-o în urmă pe rivala din Ghencea.

Liviu Ungurean, șeful galeriei rapidiste, despre conflictul dintre CSA Steaua și FCSB

O situație asemănătoare scandalului dintre CSA Steaua și FCSB este și în tabăra rapidistă. Liviu Ungurean le transmite conducătorilor clubului, și în special noului președinte Daniel Niculae, să rezolve problemele cu AFC Rapid, grupare din Liga 4.

”Vom merge tot înainte, așa cum suntem obișnuiți. Trebuie să se rezolve situația cu AFC Rapid. Aceasta este o prioritate pentru Daniel Niculae. Situația este una complicată, dar noi nu putem accepta altceva. Nu este posibil să existe două cluburi Rapid! Știe toată lumea că Rapidul e unul singur, acolo unde sunt suporterii. Să intervină autoritățile, federația.

Am văzut ce se întâmplă cu Steaua. Nu e treaba noastră, dar dacă mă întrebi care e adevărata Steaua, cea din Liga 1 sau cea care vrea să promoveze în Liga 2, îți voi spune că s-a văzut clar, pe stadion.

Noi am jucat cu Steaua în Liga 4. Am scris istorie împreună pentru un meci de Liga 4, cu 50.000 de oameni în tribune. Peluze europene. Ăla a fost meciul în care s-a stabilit clar unde sunt fanii”, a declarat, pentru ProSport, Liviu Ungurean, șeful galeriei Rapid.

Rapid a început play-off-ul Ligii 2 cu o victorie, 1-0 în deplasare la FK Csikszereda. În etapa a 2-a, giuleștenii joacă pe teren propriu, la Buftea, astăzi, de la ora 19:00, cu Dunărea Călărași, echipă care are un punct mai puțin în clasament.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liderul-galeriei-rapidului-despre-divergentele-cu-daniel-niculae-noul-presedinte-al-clubului-nu-suntem-suporteri-de-cupe-si-flori-pentru-rapid-gandim-toti-la-fel-exclusiv-19178611

Andrei TRIFAN 11 Apr. 2021, 10:27 Diverse
Pe aceeași temă