Legendele Brașovului au făcut spectacol în ploaie, într-un meci eveniment

Marius ANGHEL 23 Jun. 2017, 13:01 Diverse

Meciul eveniment dintre legendele „Steagului” și suporteri a avut loc miercuri seara, pe stadionul Tineretului din Brașov, chiar dacă ploaia se părea că va da peste cap planurile tuturor celor prezenți.

„Plânge «Tineretului»”, a exclamat Marian Ivan în momentul în care a pășit pe gazon. Conduși de pe margine de patru antrenori: Adi Hârlab, Valer Șulea, Vasile Bența și Lucian Petre, legendele stegarilor au făcut spectacol, spre deliciul celor circa 300 de suporteri prezenți în tribune.

„Nu contează liga, când iubești echipa” au scandat în dese rânduri fanii din tribune, iar fiecare jucător a avut parte de un tratament special, ca-n vremurile bune. Ionuț Pîrvu a deschis seria golurilor cu un șut la colțul lung, Neluțu Mandoca a majorat scorul cu o execuție de efect, apoi Marian Ivan și-a amintit că a fost golgheterul echipei și a rupt plasa cu cinci reușite. Buga și Stîngă, încă jucători activi, s-au distrat pe teren, Bebe Manciu a arătat o siguranță dezarmantă, iar Ionuț Pîrvu a arat din nou terenul și a înscris ultimul gol cu o scăriță de efect. Adi Măsar a închis poarta în prima repriză, atunci când liderul suporterilor, Horațiu Culcear, nu l-a putut învinge din cinci metri. Vasile Gherghe a fost tachinat tot meciul de pe margine de Vasile Bența și Valer Șulea pentru că acesta nu reușea să înscrie.

Introduși pe parcurs în echipa legendelor, Dragoș Ivăncescu și Văidean Jr au înscris și ei în poarta suporterilor, iar Florin Petruș și Adrian Henika au contribuit din plin la spectacolul din teren. Pe final, fanii au marcat și ei două goluri, astfel că Gabi și Dragoș vor rămâne cu amintiri de neuitat.

La final, atât legendele, cât și fanii au tras cortina cu celebra islandeză. Legendele stegarilor au plecat de la stadion cu câte o diplomă, acordată de LSS „de recunoaștere a activității depuse sub culorile orașului”.

CITEȘTE și: Nicolae Pescaru, legenda lui FC Brașov, ovaționat pe stadionul Tineretului. Cel mai bun jucător din istoria fotbalului brașovean a fost aplaudat și ovaționat de micuții fotbaliști prezenți la Cupa „Mihai Ivăncescu”. „Nu înțeleg lipsa de reacție a oamenilor din Brașov și a autorităților în ceea ce privește FC Brașov. Este revoltător ce se întîmplă”, spune omul care se identifică cu istoria FC Brașov.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
Foto: Ioan Toma

Marius ANGHEL 23 Jun. 2017, 13:01 Diverse
Pe aceeași temă