Jucătorii de la Unirea Tărlungeni vor avea buzunarele pline de sărbători

Marius ANGHEL 14 Dec. 2015, 22:46 Diverse
Jucătorii de la Unirea Tărlungeni vor avea buzunarele pline de sărbători

Conturile fotbaliștilor de la Unirea Tărlungeni au devenit mai pline înaintea plecării în vacanță. La sfârșitul săptămânii trecute, oficialii clubului brașovean au acordat jucătorilor și antrenorilor lefurile pe luna octombrie.

Jucătorii Unirii Tărlungeni au intrat de vineri în vacanță până pe 12 ianuarie. Cei de la Unirea au încheiat săptămâna de antrenamente cu un meci amical disputat vineri, la Tărlungeni, cu echipa de juniori A de la FC Brașov (antrenor Nicu Văduva). După două reprize a câte 40 de minute, meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Pentru Unirea a deschis scorul Minciună, iar „stegarii” au egalat prin Alupoaie. La scorul de 0-0, „arbitrul” întâlnirii, Vasile Tatarciuc (antrenor secund la Unirea), a acordat un penalti pentru divizionara B, ratat de Vlăsceanu.

„Jucătorii au primit salariile pe luna octombrie, iar până la sfârșitul acestei luni sperăm să virăm și banii pentru luna noiembrie”, a declarat Claudiu Cazan, directorul sportiv al Unirii.

După meciul de vineri, jucătorii au fost invitați de șefii clubului la o masă tradițională. Până la reunirea lotului, șefii clubului lucrează la lista jucătorilor la care se va renunța, dar și la capitolul achiziții. După 18 etape, Unirea Tărlungeni ocupă locul 11 în Seria a II-a cu 14 puncte.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 14 Dec. 2015, 22:46 Diverse
Pe aceeași temă