Jucătorii care încearcă să ducă mai departe numele Olimpiei. Au participat la un turneu din Ungaria și au ajuns până în semifinale

Marius ANGHEL 08 Jan. 2018, 10:35 Diverse
Jucătorii care încearcă să ducă mai departe numele Olimpiei.** Au participat la un turneu din Ungaria și au ajuns până în semifinale

Olimpia, sau cea mai rămas din echipa din toamnă, a participat la un turneu de fotbal în sală, competiție amicală care a avut loc la Csenger, în Ungaria.

Echipa sătmăreană s-a oprit în semifinalele turneului după ce a fost eliminată la loviturile de departajare. Dar nu rezultatul în sine contează, ci faptul că unii, de drept tot mai puțini, mai doresc, mai încearcă, să țină Olimpia în viață.

O parte dintre aceștia, care au fost în teren la Csenger, sunt: Florin Mureșan, Dumitru Muntean,Vasile Pop, Adrian Ciul, Raul Cherecheș, Bogdan Faur, Daniel Feier, Pavel Nemeș, Konrad Merkli.

Echipa a fost însoțită în Ungaria de președintele Olimpiei, Istvan Merkli, cel care a și achitat taxa de participare din buzunarul propriu.

Altfel, rămasă fără finanțare de la Consiliul Județean, cu mari probleme cu banii, fără un program anunțat de pregătire de iarnă, Olimpia se află pe ultimul loc în clasamentul Ligii 2, cu 11 puncte, după ce a pierdut 12 puncte din cauza unor litigii cu foști jucători. Dacă nu-și va stinge rapid aceste datorii, gruparea sătmăreană va pierde noi puncte în campionat și în cele din urmă va fi exclusă, lucru care va duce la desființarea clubului.

Articol scris de Constantin DEMIAN (Informația zilei)

Marius ANGHEL 08 Jan. 2018, 10:35 Diverse
Pe aceeași temă