Surpriză la Turneul Vedetelor de la Brașov. Echipa favorită la câștigarea trofeului a fost eliminată încă din faza grupelor

Marius ANGHEL 29 Dec. 2016, 14:17 Special
  • Una din echipele favorite la câștigarea trofeului Turneului Vedetelor de la Brașov, No Problem, a fost eliminată din faza grupelor!

 

Surpriză de proporții la Turneul Vedetelor de la Brașov. Echipa No Problem (Florin Iacob, Marius Constantin, Marian Constantinescu, Dinu Todoran, Răzvan Marin, Vasile Maftei), cotată cu șanse mari la câștigarea trofeului, a fost eliminată din faza grupelor după un meci nebun cu cei de Claly (Buga, Stîngă, Boția, Alupoaie, Avram, Forika, Cristea, Damian și Burlacu).

După un meci extrem de spectaculos, cei de la Claly s-au impus cu 3-2 prin golurile marcate de Buga, Avram și Burlacu, iar pentru cei de la No Problem au înscris prin Maftei și Marian Constantinescu.

Din grupa A s-au calificat echipele Allstadt (Cristi Ionescu, Romeo Surdu, Balint, Pînzaru, Minescu și Nae Rusen) și Pronostic Sportiv (Petre Marin, Sorin Ghionea, Adrian Neaga, Stelian Stancu, Bănel Nicoliță, Gigel Coman).

Grupa B a fost câștigată de Golden Boys Bacău, iar pe locul secund s-au clasat cei de la Hidrogrup (Bogdan Rusu, Leonte, Țuțu, Emil Popa, Gâtej).

Grupa C a fost câștigată de Claly, iar pe locul secund s-a clasat echipa La Sculărie.

Grupa D a fost adjudecată de echipa lui Dani Oțil, Neatza&Prietenii, iar pe locul 2 s-a clasat Săgeata Stejaru.

Aseară erau programate meciurile din sferturi, iar joi, în ultima zi a turneului, se vor disputa meciurile pentru locurile 9-16. Prima semifinală este programată la ora 13.00, iar seara, de la ora 19.45 este programată finala Turneului Vedetelor.

În premieră, la ediția din acest an, organizatorii vor acorda trofeul „Marius Lăcătuș” pentru câștigătoarea turneului, golgheterul competiției va primi trofeul „Nicolae Pescaru”, iar cel mai bun portar va primi trofeul „Ibrahim Dossey”.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 29 Dec. 2016, 14:17 Special
Pe aceeași temă