Ianis Hagi, parte a unei acțiuni umanitare organizate de clubul ASU Poli. Tricoul internaționalului român, scos la licitație timp de șapte zile

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 04 Nov. 2019, 14:44 Actualizat: 04 Nov. 2019, 14:48 Diverse
Ianis Hagi, parte a unei acțiuni umanitare organizate de clubul ASU Poli.  Tricoul internaționalului român, scos la licitație timp de șapte zile

Ianis Hagi (21 de ani), fiul lui Gheorghe Hagi, actualul jucător al echipei belgiene Genk, a acceptat să se implice în proiectul clubului de Liga 2 ASU Politehnica Timișoara intitulat „Politehnica – echipa comunității” și să își doneze tricoul pentru o licitație în vederea strângerii de fonduri pentru tratamentul medical al micului polist Zlatan Nicolin. Propunerea pentru internaționalul român a venit din partea unui suporter al echipei germane Borussia Mönchengladbach, cu a cărei galerie fanii Politehnicii sunt înfrățiți.

Licitația pentru tricoul lui Ianis Hagi de la Genk se desfășoară în perioada 4 noiembrie – 10 noiembrie 2019, iar datele acțiunii și povestea lui Zlatan Nicolin pot fi consultate pe site-ul oficial al clubului timișorean.

„👏 Ianis Hagi a răspuns pozitiv la propunerea unui suporter al Borussiei Mönchengladbach și a fost de acord ca tricoul lui de la KRC Genk să fie scos la licitație în vederea strângerii de fonduri pentru tratamentul medical al micului polist Zlatan Nicolin.

🤝 Politehnica – echipa comunității a decis fără urmă de reținere să demareze procedura în vederea efectuării licitației.

ℹ Licitația începe de la 200 RON și se va desfășura în perioada 4 noiembrie – 10 noiembrie 2019 (ora 17:00). Datele licitație și povestea micului Zlatan Nicolin pot fi consultate pe site-ul oficial: bit.ly/2CcOcUO, a anunțat ASU Poli pe pagina sa de Facebook.

ASU Politehnica a mai organizat până acum, cu succes, două licitații, pentru cazurile Andrei Heinrich Gerber și Fundația „Pentru Voi”.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 04 Nov. 2019, 14:44 Actualizat: 04 Nov. 2019, 14:48 Diverse
Pe aceeași temă