Ianis Hagi, parte a unei acțiuni umanitare organizate de clubul ASU Poli. Tricoul internaționalului român, scos la licitație timp de șapte zile

Marius ANGHEL 04 Nov. 2019, 14:44 Diverse
Ianis Hagi, parte a unei acțiuni umanitare organizate de clubul ASU Poli.** Tricoul internaționalului român, scos la licitație timp de șapte zile

Ianis Hagi (21 de ani), fiul lui Gheorghe Hagi, actualul jucător al echipei belgiene Genk, a acceptat să se implice în proiectul clubului de Liga 2 ASU Politehnica Timișoara intitulat „Politehnica – echipa comunității” și să își doneze tricoul pentru o licitație în vederea strângerii de fonduri pentru tratamentul medical al micului polist Zlatan Nicolin. Propunerea pentru internaționalul român a venit din partea unui suporter al echipei germane Borussia Mönchengladbach, cu a cărei galerie fanii Politehnicii sunt înfrățiți.

Licitația pentru tricoul lui Ianis Hagi de la Genk se desfășoară în perioada 4 noiembrie – 10 noiembrie 2019, iar datele acțiunii și povestea lui Zlatan Nicolin pot fi consultate pe site-ul oficial al clubului timișorean.

„👏 Ianis Hagi a răspuns pozitiv la propunerea unui suporter al Borussiei Mönchengladbach și a fost de acord ca tricoul lui de la KRC Genk să fie scos la licitație în vederea strângerii de fonduri pentru tratamentul medical al micului polist Zlatan Nicolin.

🤝 Politehnica – echipa comunității a decis fără urmă de reținere să demareze procedura în vederea efectuării licitației.

ℹ Licitația începe de la 200 RON și se va desfășura în perioada 4 noiembrie – 10 noiembrie 2019 (ora 17:00). Datele licitație și povestea micului Zlatan Nicolin pot fi consultate pe site-ul oficial: bit.ly/2CcOcUO, a anunțat ASU Poli pe pagina sa de Facebook.

ASU Politehnica a mai organizat până acum, cu succes, două licitații, pentru cazurile Andrei Heinrich Gerber și Fundația „Pentru Voi”.

Marius ANGHEL 04 Nov. 2019, 14:44 Diverse
Pe aceeași temă