Ioan Neculaie a fost prins de Poliție în Grecia, după ce fusese dat în urmărire generală. Cum arată acum fostul patron al FC Brașov

Autor: Adi MARICA Publicat: 29 Jan. 2022, 22:59 Actualizat: 29 Jan. 2022, 23:00 Diverse
Ioan Neculaie a fost prins de Poliție în Grecia, după ce fusese dat în urmărire generală. Cum arată acum fostul patron al FC Brașov

Ioan Neculaie (64 de ani), fostul patron al FC Brașov, clubul falimentar în toamna anului 2017, a fost prins de Poliție, după ce a fost dat în urmărire națională, ca urmare a condamnării pe care a primit-o de curând de la Curtea de Apel Brașov, doi ani și două luni de închisoare, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Neculaie, care nu fusese găsit acasă pentru punerea în executare a sentinței, dictată la 21 ianuarie 2022, a fost prins în Grecia, la Salonic, cu un look total schimbat.

”Având în vedere mandatul de executare a pedepsei închisorii, emis la data de 21.01.2022, pe numele numitului Neculaie Ioan, condamnat definitiv la o pedeapsă cu închisoarea, de 2 ani şi 6 luni cu executare, pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor, în urma activităţilor investigative efectuate de IPJ Braşov, cu sprijinul comenzii IGPR, în colaborare cu DOS, DIC, CCPI, Centrul SELEC, poliţiştii greci, coordonaţi de şeful ENFAST din nordul Greciei, astăzi, 29.01.2022, au depistat persoana urmărită pe numele căreia fusese emis un mandat european de arestare şi au condus-o la sediul organului competent, în vederea confirmării şi punerii în executare a mandatului”, a anunţat IGPR.

Ioan Neculaie, condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare cu executare

Povestea începe în urmă cu aproximativ cinci ani, când Ioan Neculaie şi-a pregătit puşca şi toate cele necesare pentru vânătoare, dar s-a enervat când a văzut că maşina lui de teren avea pană la una dintre roţi și a început să tragă în celelalte trei roți.

”S-a enervat foarte tare, a luat puşca şi a început să tragă în celelalte trei roţi. Apoi a urlat la angajatul lui şi l-a certat că nu a avut grijă să verifice maşinile. Toţi au rămas cu gura căscată, mai ales că nu a mai făcut niciodată astfel de gesturi”, a mărturisit o sursă din anturajul afaceristului, în februarie 2016, pentru SpyNews.

Neculaie a fost condamnat definitiv la doi ani și două luni de închisoare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. A mai fost condamnat pentru aceeaşi infracţiune, dar şi pentru omor din culpă, fiind eliberat condiţionat în vara anului 2018.

Autor: Adi MARICA Publicat: 29 Jan. 2022, 22:59 Actualizat: 29 Jan. 2022, 23:00 Diverse
Pe aceeași temă