Întâlnirea de 10 ani, pentru generația 1983 de la Poli

24 Dec. 2011, 17:33 Diverse
Întâlnirea de 10 ani,** pentru generația 1983 de la Poli

Una dintre generațiile apreciate ale Politehnicii Timișoara a fost cu siguranță cea a fotbaliștilor născuți în 1983. Și dacă nu a fost cea mai bună, cu siguranță a fost cea mai unită. Poliștii răsfirați în toată Europa și în toată țara s-au întâlnit pentru a-și aduce aminte cum arătau în urmă cu 10 ani.

Majoritatea dintre ei au ajuns fotbaliști. Mulți au câștigat titlul de campioni cu Poli (de tineret), unii au ajuns să joace în prima ligă, alții în străinătate. O parte nu au atins prima ligă, dar s-au remarcat în eșaloanele inferioare, iar alții au ajuns deja antrenori. Generația 1983 s-a reunit sub „comanda” antrenorului Dorel Mașcovescu și bineînțeles, a fost loc de… fotbal. 20 de oameni din cei 23, care au absolvit școala Poli, promoția 2001, au jucat amical la baza lui Sorin Altmayer, după care s-au retras la un restaurant pentru a vorbi despre ce s-a mai întâmplat în viața fiecăruia în ultimul deceniu.

Iată și numele fotbaliștilor prezenți la reunire, mulți dintre ei fiind foarte cunoscuți publicului:

Ionuț Iacob, Alin Ciorogaru, Alex Tătar, Gabriel Giuchici, Andrei Pobega, Adrian Ilaș, Janoș Szekely, Cristian Ianu, Marius Demian, George Burlacu, Răzvan Tiriteu, Sandu Pătrașcu, Marius Nichitean, Dan Rațiu, Zoltan Feher, Paul Ciortan, Grigore Ilieș, Adrian Mane, Dragoslav Chevereșan, Daniel Bona
Au lipsit motivat: Franyov, Grijincu, Timiș.

„Drumurile noastre s-au despărțit de ceva vreme, dar am rămas prieteni, iar acest lucru este cel mai important. Visul multora dintre noi a fost să jucăm la Poli, mulți am reușit, chiar dacă în acele vremuri la club nu era cele mai bune condiții (n.r., era Zambon), Ne-am dorit cu toții să ne strângem, să povestim și de ce nu, să și jucăm puțin, așa cum o făceam în fiecare zi în urmă cu 10-11-12 ani”
, a spus Andrei Pobega, unul dintre inițiatorii evenimentului.

sursa: Banat Sport

24 Dec. 2011, 17:33 Diverse
Pe aceeași temă