Inimi de cavaler! Fotbaliștii Timișoarei au dăruit flori femeilor la mall

08 Mar. 2012, 15:18 Diverse

Goga, Scutaru și compania au făcut reprezentantele sexului frumos să zâmbească, deși ei au frunțile încrețite din cauza incertitudinii de la club.

Întrebarea „A fi sau a nu fi” este la ordinea zilei la Poli Timișoara, atât în birouri, cât și la antrenamente. Jucătorii sunt îngrijorați că de luna viitoare nu vor mai avea pentru ce lupta, în cazul în care clubul nu ia licența pentru prima ligă. Totuși, fotbaliștii lui Vali Velcea au păstrat obiceiul din fiecare an, acela de a dărui flori și suveniruri femeilor de 8 martie.

Chiar și la nivel declarativ, fotbaliștii au recunoscut că sunt afectați de situația incertă de la club. „Normal că nu ne convine ce se întâmplă și așteptăm să vedem ce va fi cu clubul. În două săptămâni cred că se va lămuri situația”, a spus Dorin Goga, completat într-un ton mai optimist de colegul Ioan Mera: „Eu cred că se va găsi o soluție. Consiliul județean și primăria nu vor lăsa clubul să moară, pentru că Timișoara merită să aibă echipă în Liga I. Așteptăm cu nerăbdare să se rezolve situația, ca să ne putem antrena liniștiți”.

Articol scris de Radu FAUR

08 Mar. 2012, 15:18 Diverse
Pe aceeași temă