În coadă de pește! Nae Manea nu știe dacă vine în Giulești

Marius ANGHEL 30 Dec. 2013, 11:59 Diverse
În coadă de pește!** Nae Manea nu știe dacă vine în Giulești

Anunțat ca nou președinte în Giulești, Nae Manea încă nu s-a decis dacă lasă Corona Brașov pentru a reveni la Rapid. Motivul pentru care fostul antrenor al Bistriței nu este hotărât ce va face în 2014 e generat de faptul că negocierile pentru vânzarea Rapidului nu s-au finalizat.

Astfel, Manea vrea să scoată gruparea feroviară din impasul financiar în care se află și a găsit un fond de investiții străin dispus să se implice la Rapid. Însă discuțiile dintre cele două părți se pare că au intrat în impas, iar o decizie se va lua la începutul anului viitor.

„Ne-a promis că rămâne la noi”

În cazul în care tranzacția nu se va realiza, Manea va continua la Corona Brașov. În acest moment, oficialii grupării brașovene nu știu nimic despre o posibilă plecare a lui Nae Manea. La ultima discuție pe care au avut-o înainte de vacanță, acesta le-a promis că va continua și în 2014.

Manea este manager general la Corona și are un salariu de 3.500 de euro pe lună. În plus, fostul atacant din Giulești este cel care decide toate transferurile la club. „Noi nu știm nimic despre plecarea lui Nae Manea la Rapid. La ultima discuție pe care am avut-o, el ne-a spus că va rămâne la Brașov”, a declarat un oficial al brașovenilor.

Marius ANGHEL 30 Dec. 2013, 11:59 Diverse
Pe aceeași temă