Fanii Rapidului, atrași cu tricouri de colecție vintage, întrebări despre Nicolae Manea și răsplătiți cu ”Zâmbetul Legendei”

Marius ANGHEL 02 Apr. 2020, 15:04 Liga 2

În această perioadă în care competițiile sportive sunt suspendate din cauza coronavirusului, cluburile de fotbal încearcă să își continue activitatea prin diverse acțiuni. De exemplu, departamentul de marketing al Rapidului are tot felul de campanii prin care vor să își țină fanii aproape în această situație de criză.

300 de tricouri de colecție vintage, scoase la vânzare. Cinci dintre ele sunt scoase la licitație

În aceste zile, Rapid a scos la vânzare pentru suporteri un tricou de colecție vintage, modelul amintind de anii de început ai grupării giuleștene. Seria este una limitată, de doar 300 de bucăți, fiecare produs fiind înseriat și însoțit de un certificat de autenticitate. O parte dintre acestea vor fi scoase la licitație. Mai exact, tricourile cu seriile 1 (S), 23 (S), 100 (M), 200 (XL) și 300 (XXL) vor fi scoase la licitație.

Prețul de pornire al tricoului cu măsura S este 299 lei, iar licitația are loc astăzi, pe pagina de Facebook a clubului Rapid, la comentariile respectivei postări.

În cazul în care, cel care a licitat cea mai mare sumă nu plătește tricoul în termen de 24 de ore, tricoul va merge către următorul licitant. Cele cinci tricouri scoase la licitație vor beneficia, dacă noul posesor dorește, de autografele tuturor jucătorilor echipei Rapid, în cazul în care lotul se reunește până la ora livrării. Tricourile sunt Macron, iar livrarea lor se va face în cea de-a doua parte a lunii aprilie.

Tricourile de colecție sunt disponibile în maganizul online al clubului Rapid.

https://www.youtube.com/watch?v=ZtI2OBTG-vU

Concurs de cultură rapidistă dedicat fanilor. Premiul? Un volum ”Zâmbetul Legendei”

Totodată, clubul Rapid a lansat, începând cu 23 martie, pe pagina oficială de Facebook, un concurs de cultură rapidistă dedicat fanilor.

În fiecare zi este postată o întrebare din cariera fostului mare jucător Nicolae Manea, iar câștigătorul este desemnat prin tragere la sorți și premiat cu un volum din ”Zâmbetul Legendei”. Lucrarea îi aparține directorului de imagine Lucian Ionescu și descrie în amănunt viața și cariera lui Nicolae Manea.

Până acum au fost adresate următoarele întrebări:

✍ Ce antrenor l-a descoperit pe Nicolae Manea, în urma unei selecții făcute în Giulești❓ Răspuns: Ion Costea
✍ Al câtelea copil a fost Nicolae în familia Manea❓ Răspuns: Al cincilea copil
✍ Ce fost mare jucător al Rapidului a fost „idolul” lui Nicolae Manea❓ Răspuns: Nichi Dumitriu
✍ Alături de ce alt important jucător al Rapidului a făcut Nicolae Manea primii pași în fotbal❓ Răspuns: Marinel Râșniță
✍ În ce meci a debutat Nicolae Manea pentru Rapid❓ Răspuns: cu Steagul Roșu Brașov
✍ În ce meci a marcat Nicolae Manea primul gol pentru Rapid❓ Răspuns: În meci cu U Craiova
✍ Câte goluri a marcat Nicolae Manea în semifinala de Cupa României, din 1975, cu Steaua❓ Răspuns: 2 goluri la loviturile de departajare
✍ Împotriva cărei echipe a jucat Nicolae Manea în cupele europene❓ Răspuns: Anderlecht Bruxelles
✍ Câte sezoane a evoluat Nicolae Manea în Divizia B, pentru Rapid❓ Răspuns: 7 sezoane
✍ Care a fost singurul meci în care Nicolae Manea a jucat pentru naționala mare a României❓ Răspuns: Iran – România 2-2


Marius ANGHEL 02 Apr. 2020, 15:04 Liga 2
Pe aceeași temă