FOTO | La stadionul din Ghencea a început montarea scaunelor. Cum arată viitoarea arenă a Stelei și cum se prezintă lucrările în Giulești și Arcul de Triumf

Răzvan STÎNGĂ 28 Mar. 2020, 11:22 Diverse

Deși situația pandemiei de coronavirus în România continuă să devină mai delicată de la o zi la alta, construcțiile stadioanelor Steaua, Giulești și Arcul de Triumf înaintează. Compania Națională de Investiții (CNI) a publicat noi detalii și imagini cu stadiul lucrărilor.

Acestea sunt cele mai avansate la viitoarea arenă a echipei Steaua și la Arcul de Triumf, unde au început să se monteze deja scaunele. În cazul construcției Stadionului ”Valentin Stănescu” s-a trecut la tribune, care încep să fie din ce în ce mai vizibile.

”Terminăm săptămâna cu imagini de la cele 3 arene din București. Chiar dacă sunt luate toate măsurile de siguranță impuse de contextul actual, pe șantiere lucrările avanseză vizibil. La stadioanele Arcul de Triumf și Steaua au fost deja montate scaune în tribune iar la stadionul Rapid încep să prindă contur viitoarele gradene”, a fost mesajul CNI.

Stadioanele pot fi gata până la EURO 2021

UEFA a decis amânarea cu un an a Campionatului European care trebuia să aibă loc în această vară, din cauza coronavirusului. Decizia de amânare a competiției îi dă timp României să încerce să termine cele patru stadioane pe care promisese că le va construi până în această vară, unde urmau să se desfășoare antrenamentele echipelor naționale care ar fi venit să joace meciurile din cadrul turneului final pe Arena Națională.

Al patrulea stadion ar fi cel al lui Dinamo. Lucrările nici măcar nu au început, din cauza unor dispute între cei care dețin arena.

La EURO amânat pentru 2021, România va găzdui patru meciuri pe Arena Națională, trei din Grupa C și unul în optimile de finală.

Răzvan STÎNGĂ 28 Mar. 2020, 11:22 Diverse
Pe aceeași temă