Florin Stîngă abia așteaptă să revină pe banca tehnică: ”Am avut ceva oferte în ultima lună de la echipe de Liga 2, însă nu s-au concretizat. Mai aștept și acum un răspuns”

Adi MARICA 22 Jun. 2022, 14:35 Diverse
Florin Stîngă abia așteaptă să revină pe banca tehnică: ”Am avut ceva oferte în ultima lună de la echipe de Liga 2, însă nu s-au concretizat. Mai aștept și acum un răspuns”

Florin Stîngă, antrenor care în prima parte a sezonului recent încheiat a condus-o pe Astra în Liga 2, împlinește astăzi, 22 iunie 2022, 44 de ani. ”De ziua mea voi petrece cu familia”, a spus antrenorul brașovean.

Ulterior despărțirii de echipa din Giurgiu, pentru o scurtă perioadă de timp, Stîngă a stat pe banca prim-divizionarei Academica Clinceni. Au fost primele sale experiențe ca antrenor principal în Liga 2 și Liga 1.

Florin Stîngă abia așteaptă să revină pe banca tehnică, după ce în ultimul sezon a antrenat Astra și, pentru scurt timp, Academica Clinceni

Referitor la planurile de viitor, Florin Stîngă arde de nerăbdare să-și găsească un nou angajament. ”Am avut ceva oferte în ultima lună de la echipe de Liga a 2-a, însă nu s-au concretizat. Nu de la Brașov! Mai aștept și acum un răspuns de la o echipă. Sper să-mi găsesc rapid o echipă la care să demonstrez că sunt un antrenor bun”, spune Stîngă.

În ultimul sezon, Stîngă a antrenat în prima parte a campionatului Ligii 2, în meciurile din 2021, pe Astra, unde a avut rezultate peste așteptări, având în vedere haosul în care s-a aflat clubul retrogradat din Liga 1. În iarnă s-a despărțit de Astra, iar la începutul anului 2022 a preluat tot o echipă cu probleme, Academica Clinceni, însă aventura în Liga 1 s-a încheiat după doar o săptămână.

Florin Stîngă și-a început cariera de antrenor la AFC Hărman, în Liga 3, apoi a continuat la SR Brașov (Liga 3), AFC Odorheiu Secuiesc (Liga 3), Astra (Liga 2) și Academica Clinceni (Liga 1).

Ca fotbalist, Florin Stîngă a evoluat ca mijlocaș la echipele FC Brașov, Cimentul Fieni, Juventus București, Forex Brașov, Pandurii Târgu Jiu, Xanthi (Grecia), FCM Târgu Mureș, Corona Brașov, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, AFC Hărman și AFC Odorheiu Secuiesc.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

Adi MARICA 22 Jun. 2022, 14:35 Diverse
Pe aceeași temă