Florin Gardoș, reacție dură la adresa consilierului UDMR care a spus că „Prodan nu a fost un jucător atât de mare, a jucat cum a putut!”

Marius ANGHEL 29 Nov. 2016, 17:12 Diverse
Florin Gardoș, reacție dură la adresa consilierului UDMR care a spus că**

Propunerea ca stadionul din Satu Mare să poarte numele fostului internațional Daniel Prodan a fost întâmpinată cu rezistență în cadrul ședinței Consiliului Județean. Dacă majoritatea celor prezenți au fost de acord și au susținut propunerea, a existat o voce care a respins ideea.

Alexandru Kereskenyi, consilier județean UDMR, a spus că: „Daniel Prodan nu a fost un jucător atât de mare pe cât se vorbește aici. Cum a zis și Ovidiu Ioanițoaia, Prodan a jucat cum a putut. Despre capacitățile lui morale și intelectuale s-ar putea vorbi mult. Eu nu aș vrea să cădem în capcana de a face un cult unui nepotrivit”.

În fața reacției, Florin Gardoș a avut o replică dură pentru Kereskenyi. Într-o postare pe contul său de Facebook, sătmăreanul care joacă în prezent la Southampton a distribuit discursul consilierului Kereskenyi alături de completarea: „Incredibil ce tupeu are nesimțitu ăsta!”

 

Marius ANGHEL 29 Nov. 2016, 17:12 Diverse
Pe aceeași temă