Florin Dan: „ASA va promova. Mi-aș dori să joc iarăși pentru Târgu Mureș”

Marius ANGHEL 29 Mar. 2014, 20:29 Diverse
Florin Dan:**

Mijlocașul central Florin Dan, aflat sub contract cu gruparea din Liga I Gaz Metan Mediaș și care a evoluat timp de două sezoane (2010-2012) pentru FCM Târgu Mureș, crede că venirea lui Adrian Falub ca antrenor la ASA, este una de bun augur pentru gruparea mureșeană în vederea promovării pe prima scenă fotbalistică a țării.

Florin Dan își va aniversa marți, 1 aprilie, ziua de naștere (35 de ani), ocazie prin care îi urăm un călduros La Mulți Ani! Florin a acordat un scurt interviu în exclusivitate pentru Sportul Mureșean.

– Are ASA Târgu Mureș echipă de Liga I?
Părerea mea este că ASA va promova în acest sezon. Are un lot puternic cu jucători valoroși, un grup care își dorește să promoveze și cred că acest lucru se va întâmpla. Nu va fi ușor nici așa, cu toate avantajele pe care le au, în cele din urmă este o luptă care trebuie câștigată până la capăt.

– Dacă în final ASA va promova, ți-ai dori să lupți iarăși pentru culorile acestei echipe?
– Oricum, din vară, nu sunt sigur dacă voi mai prelungi contractul cu echipa Gaz Metan Mediaș, însă îmi doresc să joc oriunde sunt bine primit, cu atât mai mult la Târgu Mureș, unde m-am și născut.

– În ce privește formația Gaz Metan Mediaș, îți dorești să evoluezi cu această echipă într-o cupă europeană?
– Există un obiectiv, respectiv locul 7, și ne dorim să-l îndeplinim. Sunt convins că nu este ușor, dar depinde doar de noi și rămâne de văzut ce se va întâmpla.

– Pe cine vezi campioană în Liga I, în acest sezon competițional?
– Cele mai mari șanse le are Steaua București.

Articol scris de Sorin CRĂ‚CIUN

Marius ANGHEL 29 Mar. 2014, 20:29 Diverse
Pe aceeași temă