Florin Costea i-a premiat pe juniorii republicani de la CSM Râmnicu Vâlcea. Performanța realizată de puștii clubului din Zăvoi

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 18 May. 2017, 14:13 Diverse

CSM Râmnicu Vâlcea a obținut, ieri, 17 mai, calificarea matematică la faza zonală a Campionatului Național Under 17.  Echipa pregătită de Marian Deaconescu a învins în penultima etapă a Seriei 6 pe CSJ Știința Craiova cu 2-0, într-un meci disputat pe stadionul „Oltchim”.

La finalul jocului, fostul manager al CSM-ului, Lucian Munteanu, și fostul fotbalist din Zăvoi, Florin Costea, au oferit premii juniorilor republicani B câte un tricou și o medalie. Căpitanul vâlcenilor, Ion Simeanu, a primit un premiu special, un tricou cu autograful lui Florin Costea.

„Suntem calificați la turneul zonal. Vâlcea nu a mai reușit o asemenea performanță la juniori în ultimul deceniu. Ne dorim să fim în primele trei echipe din grupa zonală din care vom face parte, avem copii de mare perspectivă. Am organizat pentru ei ceva frumos, toate aceste lucruri au fost făcute cu sprijinul firmelor SC Damila și Hispano Construct, care ne-au sprijinit pe tot parcursul activității. Îi mulțumim și lui Florin Costea, pe care l-am chemat special pentru a oferi premiile. El este un exemplu de urmat pentru copii”, a spus Lucian Munteanu.

Echipa de seniori a CSM Râmnicu Vâlcea a a fost retrasă în iarnă din campionatul Ligii 2, dar toate grupele de juniori continuă competițiile în care sunt angrenate.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 18 May. 2017, 14:13 Diverse
Pe aceeași temă