FC Olt, parteneriat cu Sporting Pitești: „Ambele părți vor ieși în câștig”

Marius ANGHEL 11 Sep. 2013, 16:17 Diverse
FC Olt, parteneriat cu Sporting Pitești:**

FC Olt Slatina a încheiat, în această vară, o colaborare cu Școala de Fotbal Sporting Pitești, care a dat nume grele în fotbalul românesc, cel mai rezonant fiind cel al internaționalului Răzvan Raț.

Tinerii jucători de perspectivă, Ștefan, Gherghe, Șcheau și Mihai Căpățână, ultimul făcând parte din lotul de 18 pentru meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea, au ajuns gratis la FC Olt Slatina. Cei patru sunt deținuți în coproprietate cu Sporting Pitești, iar în eventualitatea unui transfer, cele două cluburi vor beneficia de un anumit procent. Președintele Comitetului Director al Sporting Pitești, Ion Moldovan, s-a arătat optimist în ceea ce privește colaborarea cu clubul slătinean.

„Este un parteneriat din care ambele părți vor ieși în câștig. Școala de Fotbal Sporting Pitești a produs, de-a lungul timpului, jucători care și-au arătat valoarea, un exemplu elocvent fiind Răzvan Raț, care este slătinean, produs 100% al Sporting Pitești. Nu s-a pus problema banilor, când jucătorul se va transfera, ambele părți vor avea de câștigat”, a declarat Ion Moldovan.

„Se vede clar o creștere de formă a acestor tineri talentați”

Având în vedere colaborarea dintre cele două cluburi, Moldovan a fost prezent la toate meciurile susținute de divizionara secundă slătineană. Acesta a declarat că în perioada următoare este posibil să ajungă un atacant de 17 ani, dorit de cluburi importante din țară, ce deține numeroase selecții la lotul național.

„Având în vedere experiența pe care o am, pot să sprijin activitatea clubului FC Olt Slatina. Antrenorul Dan Oprescu i-a integrat foarte bine în lot, i-am urmărit în amicale, se vede clar o creștere de formă a acestor tineri. Ne-am propus să extindem colaborarea, iar în acest sens este posibil să ajungă un copil, născut ’97, ce evoluează pentru România Under 17. Este curtat de foarte multe cluburi, dar dorința mea este să vină la Slatina. Rămâne să fie de acord, pentru că la toți ceilalți a contat părerea lor și bineînțeles a părinților”, a conchis Moldovan.

Înainte de a ajunge la Sporting Pitești, Ion Moldovan a fost șeful Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo. Mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Cristi Ciobanu, a fost transferat, din „Ștefan cel Mare”, prin interemediul cunoscutului fost fotbalist și antrenor.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 11 Sep. 2013, 16:17 Diverse
Pe aceeași temă