FC Olt a oferit cadouri micuților din centrele de plasament

Marius ANGHEL 06 Dec. 2013, 15:27 Diverse

Lotul divizionarei secunde FC Olt Slatina a participat la acțiunea organizată, joi, la Centrul „Eugen Ionescu” în cadrul căreia micuții din centrele de plasament din județ l-au așteptat pe „Moș Nicolae”.

Copiii proveniți din căsuțele de tip familial au oferit, celor prezenți în sală, un program special, în spiritul sărbătorilor de iarnă. Jucătorii grupării slătinene, însoțiți de staff-ul tehnic, au asistat la spectacolul denumit sugestiv „Sărbători de Basm”. Firesc, „Moș Nicolae” nu s-a lasat așteptat. Ajutoarele lui au fost fotbaliștii, care au împărțit 130 de pungi cu dulciuri micuților din centrele de plasament.

„Clubul FC Olt Slatina a dorit ca ziua de astăzi să fie un prilej de bucurie pentru toți copiii prezenți la spectacolul de la Centrul Eugen Ionescu. De aceea, conducerea clubului împreună cu componenții echipei am hotărât să aducem un zâmbet pe chipul acestor copii, încercați mult prea devreme de greutățile vieții. Vreau să știți că pe lângă bucuria pe care sperăm că am reușit să le-o facem, cea mai mare bucurie ne-au oferit-o ei nouă. Spectacolul, decorațiunile și toată atmosfera pe care au creat-o, ne-au demonstrat că bunătatea din sufletele lor este sinceră. Am oferit 130 de pachete cu dulciuri și jucării și ne propunem să continuăm seria acțiunilor caritabile, așa cum am procedat de fiecare dată în ultimii ani. Este un gest mic, dar cu încărcătură imensă, atât pentru copii, cât și pentru jucătorii noștri”, a declarat președintele clubului, FC Olt Slatina, Ionuț Ivan.

„Ne-a sensibilizat foarte mult această activitate, a fost un spectacol foarte frumos, nu mai ții cont de fotbal, de nimic, în astfel de momente. Ne bucurăm că am fost alături de acești copii minunați și că am reușit să le aducem o mică bucurie”, a spus și căpitanul echipei FC Olt Slatina, Alin Gligor.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 06 Dec. 2013, 15:27 Diverse
Pe aceeași temă