„FC Argeș a fost, este și va rămâne echipa fanion a județului Argeș”

22 Mar. 2012, 13:16 Diverse

FC Argeș a emis un comunicat de presă prin care dezminte informațiile apărute în articolul „Adio Dobrine, FC Argeș nu mai e cu tine” redactat de către cotidianul local, Curierul zilei. Gica Dobrin, președintele executiv al echipei alb-violete, a oferit prin intermediul site-ului nostru un drept la replică.

Iată conținutul comunicatului:

Acest titlu eliptic, ce-i drept atrage privirile dar în același timp împroșcă cu noroi o emblemă, un simbol și mai mult decât atât rănește o inimă. Acea inimă este a doamnei Gica Dobrin, soția regretatului Nicolae Dobrin, care a citit cu lacrimi în ochi acele cuvinte jignitoare aduse clubului lui Nicolae Dobrin. Dumneaei a simțit nevoia să ofere un drept la replică cu privire la cele prezentate în articol.

„Nu înțeleg de ce există atâta răutate între oameni, de ce atâta dorință de a genera situații conflictuale, care nu relevă altceva decât apariția a și mai multe răutăți. De ce?
În urma meciului de sâmbătă dintre FC Argeș și FC Maramureș au rămas numai urme de noroi împrăștiat de anumiți oameni din presă care pentru a vinde câteva zile un număr mai mare de ziare se leagă de orice informație fie că este sau nu este autentică.
Sunt foarte dezamăgită de faptul că s-au legat până și de numele lui Gicu, el care a iubit din tot sufletul acest club și îl iubește și supraveghează în continuare, dovadă fiind faptul că eu sunt aproape de acest club tot cu sufletul și trăiesc la intensitate maximă tot ce se întâmplă, începând de la jocurile băieților pe teren și terminând cu problemele inerente pe care clubul le întâmpină. Oare de ce fac toate acestea, nu pentru că iubesc clubul FC Arges, nu pentru că a fost clubul de suflet al celui, de care mai nou se leagă anumite persoane prin ziare, ce a fost soțul meu.

În primul rând vreau să precizez faptul că FC Argeș a fost, este și va rămâne echipa fanion a județului Argeș, implicit echipa argeșenilor în ciuda tuturor răutăților relatate de anumite persoane rău intenționate. În al doilea rând FC Argeș nu aparține niciunui partid politic, nu și-a schimbat și nu o să-și schimbe niciodată culoarea. Sunt oameni care au venit cu intenția de a sprijini echipa în niciun caz de a o politiza, așa cum s-a afirmat in anumite publicații. La FC Argeș nu se face politică. La jocurile de pe teren propriu poate intra oricine atâta timp cât își achiziționează un bilet de acces, pot afișa banere fără conținut obscen, vulgar sau rasist, cum de altfel se întamplă și la echipele mari. Dacă din întâmplare reușesc prin absurd să intre persoane care posedă vreun fel de obiect inscripționat cu mesaje pe care observatorul de joc nu le consideră potrivite atunci impreună cu reprezentantii jandarmeriei, paza și conducerea dispun înlăturarea lor de pe teren.

Este evidentă atitudinea negativă a anumitei părți din presa locală care nu dorește decât să creeze disensiuni între autoritățile locale și clubul FC Argeș prezentand astfel de informatii lipsite de autenticitate, în loc să fructifice relațiile bune deja existente între părți. Doresc să subliniez ideea de colaborare pe care FC Argeș o are cu autoritățiile locale și chiar vreau să multumesc în mod special domnului primar Tudor Pendiuc, care sunt convinsă că are mulți ani de experiență în spate astfel încat să facă diferența între intențiile bune si cele rele ale presei, pe care cred că o cunoaște destul de bine. Dumnealui împreună cu toți reprezentanții Primăriei au facut și fac în continuare demersuri pentru ca baza sportivă de antrenament să fie din ce in ce mai bună pentru ca sportivii să beneficieze de cele mai bune condiții de pregătire, apropiate poate celor din Liga I.

Vreau să repet FC Arges este echipa argeșenilor, echipa care trebuie să-și recâștige locul în prima liga și are toate șansele deoarece toți oamenii care fac parte din club sunt eficienți, cu dorință mare de afirmare și serioși. Și o spun cu cea mai mare sinceritate deoarece zilnic vorbesc cu Cătălin, o persoană care de multe ori se suprasolicită doar pentru a rezolva toate problemele, lucru care nu este luat in sema de „rău-intentionații” din presă. Lucrez de foarte mult timp cu el și pot spune că intențiile lui sunt dintre cele mai bune, își dorește cu tot dinadinsul ca echipa să promoveze, este lipsit in totalitate de intenții negative și foarte important, nu are nicio legătură cu mediul politic, nu îl interesează sub nicio formă politica, ci dorește performanță.

Pe final vreau să precizez faptul că răutățiile nu aduc niciodată satisfacții și bucurii dimpotrivă răul atrage rău, iar persoanele care apeleaza la astfel de tertipuri, lagându-se de nume sonore pentru a vine mai mult nu dau dovadă dacât de lipsă de profesionalism. Cine vrea sa sprijine FC Argeș este așteptat cu bratele deschise s-o facă.”

Sursa: FC Argeș

22 Mar. 2012, 13:16 Diverse
Pe aceeași temă