Farul și-a stabilit lotul pentru partea a doua a sezonului. Jucătorii și-au ales numerele de pe tricouri

Marius ANGHEL 25 Feb. 2015, 11:22 Diverse
Farul și-a stabilit lotul pentru partea a doua a sezonului.** Jucătorii și-au ales numerele de pe tricouri

Au mai rămas trei zile până la reluarea campionatului Ligii a II-a, sâmbătă, de la ora 11:00, Farul urmând a evolua în primul meci oficial din 2015 în deplasare. „Marinarii” se vor deplasa la Berceni, echipa pe care urmează să o întâlnească trecând și ea în această iarnă printr-o reorganizare masivă.

Tehnicianul constănțenilor, Marian Dinu, a stabilit în această săptămână lotul pe care se va baza în acest mini-retur. Deasemenea, jucătorii și-au ales și numerele pe care le vor avea pe spate în meciurile oficiale.

Totuși, ar mai putea apărea cel puțin o noutate în acest efectiv. Ziuaconstanta.ro scrie că șefii echipei de la malul mării îl mai au în vedere pentru a-l legitima și pe Bogdan Năstase (22 de ani), un mijlocaș ce tocmai s-a despărțit de AFC Fortuna. În privința lui Adrian Moroșanu, cu acesta încă nu s-a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului.

Lotul Farului pentru a doua parte a sezonului:

portari – Vladimir Neagu (numărul 1), Bogdan Olaru (12), Iulian Dinu (23);
fundași – Robert Băjan (2), Claudiu Popa (95), Daniel Ciobanu (3), Florin Pătrașcu (77), Florentin Tudorache (33), Florin Buzea (6), Robert Szalkai (15), Alexandru Giurgiu (13), Andrei Sescioreanu (93);
mijlocași – Robert Pâslaru (20), Monel Cârstoiu (5), Daniel Ochia (8), Robert Neagoe (10), Ionuț Cioinac (24), Alexandru Vieru (14), Ionuț Plămadă (25);
atacanți – Marco Enciu (9), Marius Jianu (18), Alexandru Grigoraș (7), Alexandru Muscă (99).

Antrenor principal: Marian Dinu
Antrenor secund: Ion Barbu
Antrenor cu portarii: Gheorghe Mina

Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 25 Feb. 2015, 11:22 Diverse
Pe aceeași temă