Edilul din Berceni dă speranțe echipei de fotbal: „Cel mai important este ca echipa să rămână în Liga 2”

Marius ANGHEL 16 Dec. 2014, 17:49 Diverse
Edilul din Berceni dă speranțe echipei de fotbal:**

Primarul comunei Berceni, principalul finanțator al echipei ACS Berceni, Marian Ghenu, a vorbit despre planurile de viitor ale clubului din Liga 2 care trece momentan printr-o situație delicată. Edilul spune cum au reacționat jucătorii atunci când li s-a spus că se va renunța la serviciile lor și cum va arăta echipa în partea a doua a sezonului.

„Noul investitor va avea dreptul să-și facă echipa mare cum vrea. Nu vrem să mai finanțăm această echipa. Până în ianuarie se vor rezolva toate problemele de ordin juridic. Mulți dintre jucători nu se așteptau să le fie întrerupte contractele, le-am explicat că asta e viața, ăsta e sportul. Cine are valoare își va găsi în altă parte…

Nu s-a semnat nimic cu Dinamo până la această oră. În orice caz, noua echipă va fi formată într-un mare procent din fotbaliști foarte tineri. ACS Berceni nu va fi satelitul nimănui, va avea jucători noi sub contract. Vor mai rămâne câțiva jucători care au mai jucat și au făcut-o bine până acum. Pentru noi, cel mai important este ca echipa să rămână în Liga 2, iar conducerea își va păstra aceleași poziții. Vom ține aici doar copiii”, a declarat Marian Ghenu în emisiunea „Fotbal la matineu” de la Sport Total FM.

ACS Berceni a încheiat acest an pe locul 9 în Seria I a Ligii 2, cu 16 puncte. Echipa ilfoveană are șanse mici să mai prindă play-off-ul, acolo unde au fost sezonul trecut, acum urmând a se lupta pentru menținerea în acest eșalon.

Marius ANGHEL 16 Dec. 2014, 17:49 Diverse
Pe aceeași temă