Drăghici a văzut patru goluri în liga a doua engleză

11 Dec. 2011, 11:55 Diverse
Drăghici a văzut patru goluri** în liga a doua engleză

Golgheterul „Bătrânei Doamne” din prima parte a sezonului a intrat în vacanță cu o zi înaintea colegilor săi pentru a-și vizita prietena în Anglia. Întrebat de antrenorii arădeni dacă va vedea pe viu un meci din fotbalul britanic, Octavian Drăghici nu a putut da un răspuns clar, însă, sâmbătă după-amiază, utistul a ajuns pe una dintre arenele cunoscute ale Angliei.

Atacantul împrumutat de „alb-roșii” de la Universitatea Cluj s-a aflat în tribunele St. Mary’s Stadium, asistând la confruntarea dintre liderul ligii secunde engleze, Southampton și Blakpool. Partida a fost extrem de spectaculoasă, combatantele conducând pe rând. Gazdele au deschis tabela, însă dacă nu marcau în ultimul minut de joc, prin Lambert, ar fi pierdut confruntarea ce s-a încheiat nedecis: 2-2.

Drăghici va reveni joi din Anglia, însă la Arad va reveni doar pe 9 ianuarie, la reunirea echipei în vederea pregătirii returului. Până atunci, cel mai probabil, timișoreanul își va cunoaște noii colegi din atacul „Bătrânei Doamne”, lupta pentru un tricou de titular anunțându-se aprigă.

sursa: Sport Arad

11 Dec. 2011, 11:55 Diverse
Pe aceeași temă