Dorința lui Răzvan Tunaru la ceas aniversar: „Vreau să revin în fotbal”

Marius ANGHEL 25 Apr. 2013, 13:38 Diverse
Dorința lui Răzvan Tunaru la ceas aniversar:**

Ziua de astăzi este foarte importantă pen­tru directorul Sălii Sporturilor Pitești, Răzvan Tunaru, care își va săr­bă­tori o­nomastica. Șeful acestui com­plex spor­tiv va împlini 47 de ani, iar cea mai ma­re dorință a fostului conducător de la FC Argeș și CS Mioveni este să re­vină în fenomen. Tunaru are planuri mari și cu instituția pe care o conduce. Pe plan sportiv, își dorește ca sportul ar­geșean și fotbalul să revină acolo unde le este locul.

– Cum este să stați departe de fotbal?
Vreau să vă spun că nu m-am rupt to­tal de fenomen. Chiar dacă nu mai am nicio treabă cu fotbalul, am fost prezent la me­­ciurile Mioveniului și ale lui FC Argeș. Este destul de greu să stai departe de fot­bal, dacă asta ai făcut toată viața.

– Vă gândiți la o revenire în fenomen?
– Deși activez tot în domeniul sportului, trebuie să recunosc că tot la fotbal mi-e gân­dul. În fotbal este altfel față de celelalte spor­turi, deși îmi plac foarte mult sporturile de echipă. Am luat în calcul o revenire și aș­tept oferte. Când se va ivi ocazia, voi re­veni în fotbal. Am avut oferte de la echipe din afara județului, dar eu nu vreau să plec din Pitești. Tot la o echipă din acest județ doresc să activez.

 „Mioveniul poate promova anul viitor”

– Cum comentați parcursul CS Mioveni în acest sezon competițional?
– Mioveniul este într-o perioadă de re­con­strucție. Au făcut o treabă foarte bună că au luat copii de la Școala Dani Coman și i-au pus să joace la Liga a II-a, pentru a creș­te în valoare. Cred că și în acest an, dacă își propuneau să promoveze, pu­teau. Cu răbdare, cred că anul viitor vor pro­­mo­va la pas în prima ligă.

– Ați fost și conducător la FC Argeș…
– Da, mulți ani. Din păcate, la acest club sunt multe tensiuni. Are un lot bun de ju­că­tori tineri, dar, ca să promovezi, mai tre­buie a­duși fotbaliști de valoare, cu expe­riență, lân­gă care acești tineri pot crește mai bine. În afară de alte lucruri care sînt ne­ce­sa­re pentru a face performanță, de care nu are rost să vorbesc acum…

„Sala Sporturilor să fie la standarde europene!”

– De când ați preluat postul de director la Sala Sporturilor, ce ați reușit să faceți?
– Când am venit eu la sală, erau mari pro­­ble­me cu canalizarea. Am reușit să re­­­zolv această problemă. Cu ajutorul Di­rec­ției Ju­dețene pentru Sport Argeș, am re­­novat vestiarele, pe care le-am dotat cu mo­bilier nou. Mi-am propus ca în cel mai scurt timp să renovăm și par­chetul, iar ta­va­nul actual să-l facem să arate ca la o sa­lă de sport adevărată.

– Pe plan sportiv ce vă doriți?
– Vreau să văd Sala Sporturilor la stan­dar­­de europene și măcar două sporturi de echi­pă să joace în prima ligă cu re­zul­ta­te bu­ne. Îmi doresc ca fotbalul să re­vi­nă în Liga I, pentru că acolo este locul nos­­tru, și nu în Liga a II-a.

Sursa: Curierul Zilei

Marius ANGHEL 25 Apr. 2013, 13:38 Diverse
Pe aceeași temă