„Declarația îi aparține lui Viorel Ion, fiind dată de față și cu alți jurnaliști”

Mihai Andries 15 May. 2013, 02:32 Diverse

Dreptul la replică al clubului CS Otopeni cu privire la materialul  „Acorduri de > în Crâng?„, a adus o reacție din partea ziaristului acuzat de gruparea ilfoveană că a pus vorbe în gura lui Viorel Ion.

Redăm în continuare răspunsul colegului Adi Soare la acuzațiile făcute în comunicatul grupării CS Otopeni:

„Declarația din articolul cu pricina îi aparține numai și numai lui Viorel Ion și a fost făcută săptamâna trecută la stadionul > de față și cu alte persoane printre care și alți jurnaliști. Cele spuse de „Vioară” inclusiv faptul că, în cazul unei eventuale reveniri la Gloria Buzău ar aduce cu el mai mulți jucători de încredere aflați acum la CS Otopeni, pot fi confirmate oricând de martorii respectivi!

Ca fost ziarist, Lucian Ionescu știe desigur că orice persoană din cadrul unui club, indiferent de statutul pe care îl are, își asumă responsabilitatea pentru ceea ce face și declară, nicidecum altcineva. Logic. Dacă însă antrenorul grupării ilfovene a uitat atât de repede ce a declarat sau s-a sucit brusc este strict problema sa. Jenant, însă!

Probabil că, după ce au citit articolul cu pricina, șefii clubului din Otopeni l-au tras la răspundere pe Viorel Ion, iar acesta, pentru a se acoperi, a aruncat vina asupra ziaristului pe care nimeni nu l-a întrebat nimic în mod direct, deși așa era normal! În schimb pentru declarația lui Viorel Ion, culmea, răspunzător este cel care a scris știrea! Cel puțin așa reiese din dreptul la replică semnat de Lucian Ionescu, directorul de imagine al CS Otopeni precizând că >.

Nu este niciun fel de problemă deoarece dovezile vorbesc! Cât despre Viorel Ion care > încercând și el să-i discrediteze pe unii jurnaliști, îi reamintim faptul că tot săptămâna trecută, când a făcut acea declarație, a subliniat în mai multe rânduri că, dacă ar veni la Gloria Buzău, vrea în primul rând un contract avantajos din punct de vedere financiar!”

Mihai Andries 15 May. 2013, 02:32 Diverse
Pe aceeași temă