Daouda are ruptură de ligamente!

Marius ANGHEL 14 May. 2013, 20:58 Diverse
Daouda** are ruptură de ligamente!

După ce a lipsit tot returul, mijlocașul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Thiandoum Daouda (21 ani) va fi operat și de ligamente și va sta pe tușă încă jumătate de an!

Cel mai înalt jucător din Zăvoi, Daouda (1, 93 metri) pare a fi de departe și cel mai ghinionist jucător al vâlcenilor. În amicalele din iarnă, senegalezul s-a accidentat, având ligamentul franjurat. Conducerea clubului l-a dus la renumitul doctor Pompiliu Popescu, care i-a prescris un tratament și un program de refacere.

Patronul CSM-ului, Cătălin Rufă crede însă că senegalezul și-a făcut-o cu mâna lui. „Daouda nu a urmat deloc programul doctorului Pompiliu Popescu, a mers la alt medic, la Cluj, care l-a sfătuit altceva. A forțat ligamentul, iar când a intrat la antrenamente cu echipa, i-a cedat, eu cred că aceasta este cauza accidentării lui” a spus Rufă.

Daouda a mers din nou la Pompiliu Popescu, iar RMN-ul a dat cel mai crunt verdict posibil: ruptură de ligamente.

Jucătorul este acum acasă, în Senegal, pentru a își prelungi viza de ședere în România. Va reveni săptămâna viitoare la Vâlcea, după care va fi operat la București, urmând să reintre pe teren abia la iarnă. În ciuda celor întâmplate, patronul Rufă a anunțat că senegalezul va rămâne la echipă. „Nu se pune problema să îi reziliem contractul, nu ar fi moral, s-a accidentat pentru această echipă. El va rămâne la noi, îl vom ajuta să revină pe teren” a anunțat Cătălin Rufă.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 14 May. 2013, 20:58 Diverse
Pe aceeași temă