Dacia Unirea a demarat proiectul „Împreună pentru viitorul fotbalului brăilean”. Primele acțiuni au avut loc la Surdila Greci și Movila Miresii

Marius ANGHEL 27 Sep. 2017, 14:01 Diverse

Clubul de fotbal Dacia Unirea a organizat, luni, 25 septembrie, prima acțiune din cadrul proiectului „Împreună pentru viitorul fotbalului brăilean – 2017”, proiect implementat de echipa fanion a orașului Brăila și care este finanțat de Consiliul Județean Brăila în baza legii 350/2005. Acest proiect a început cu prima etapă, „Caravana fotbalului brăilean” și are ca scop principal promovarea fotbalului în rândul copiilor și tinerilor din județul Brăila, precum și a imaginii clubului Dacia Unirea Brăila ca principal reper al fotbalului brăilean.

Evenimentele programate pentru prima etapă a proiectului „Împreună pentru viitorul fotbalului brăilean” au avut loc la Surdila Greci și Movila Miresii, în prezența autorităților locale, a directorilor celor două școli, a profesorilor și elevilor. Din partea conducerii clubului au participat Valentin Avramescu și Auraș Brașoveanu, președintele Consiliului de Administrație respectiv președintele executiv, antrenori și jucători de la Centrul de copii și juniori, iar din partea din partea CJ Brăila a fost prezent Narcis Mândroiu.

Cu acest prilej a avut loc și câte un meci demonstrativ între o echipă de juniori de la Dacia Unirea și câte una de la cele două localități menționate, jocuri finalizate cu premierea tuturor participanților din teren sau de pe margine, în jur de 250 copii fiind recompensați cu echipament sportiv, mingi, rechizite școlare, materiale promoționale.

Proiectul va continua în perioada următoare cu acțiuni de același gen la școala generală din Bertești și la școlile 22, 31 și 32 din municipiul Brăila.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 27 Sep. 2017, 14:01 Diverse
Pe aceeași temă