CSM Râmnicu Vâlcea „trăiește” prin juniorii republicani. Gruparea olteană e aproape de o mare performanță în condițiile financiare în care se află

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 02 May. 2017, 19:24 Diverse
CSM Râmnicu Vâlcea

Echipa de seniori a CSM Râmnicu Vâlcea a fost desființată în iarnă, clubul este în procedură de faliment, dar juniorii republicani sunt aproape de o mare performanță. Într-un meci contând pentru etapa a 31-a din Seria a VI-a de juniori republicani, CSM Râmnicu Vâlcea s-a impus cu 1-0, după golul lui Mihai Vlădulescu.

Cu cinci etape înaintea finalului, CSM are 12 puncte avans față de a doua clasată, Slatina, echipă care însă are și două jocuri mai puțin disputate. Astfel, formația de juniori republicani este aproape de calificarea la faza zonală a Campionatului Național.

„Nu am pierdut niciun meci în retur, deși în iarnă cei mai buni jucători ai noștri au plecat la CS U Craiova. Eu pot să pierd două jocuri, că am șase puncte avans, plus meciurile directe cu Slatina. Avem meciuri grele în continuare, nu suntem încă calificați”, a spus antrenorul Marian Deaconescu.  

După desființarea formației de seniori, firma SC Damila SA susține financiar în continuare echipele de juniori ale CSM-ului, care consumă sume substanțiale.

Marian Deaconescu mai are o bucurie, debutul lui Radu Bîrzan la CS U Craiova, într-un joc oficial de Liga 1. Bîrzan a intrat ieri, în succesul Craiovei de la Cluj, scor 3-0. „Bîrzan este de la Băbeni, l-am crescut șapte ani la FC Oltchim, la grupa de 99. A plecat în urmă cu trei ani la CS U Craiova, la pachet cu mai mulți jucători. Mă bucur mult pentru el, chiar m-a sunat după debut”, a mai spus Marian Deaconescu.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 02 May. 2017, 19:24 Diverse
Pe aceeași temă