Clubul FC Bihor își arată susținerea pentru Speroni în momentele dificile prin care trece argentinianul

Marius ANGHEL 05 Nov. 2014, 18:59 Diverse
Clubul FC Bihor își arată susținerea pentru Speroni** în momentele dificile prin care trece argentinianul

Întreaga echipă a clubului FC Bihor este alături în această perioadă de jucătorul argentinian Raul Speroni. Sud-americanul trece prin momente dificile, după ce sora sa a suferit un tragic accident cu mașina, starea ei fiind foarte gravă, așa cum scrie site-ul oficial al echipei orădene. În acest sens, întregul colectiv al clubului din Liga 2 s-a fotografiat miercuri la stadion, înainte de antrenament, împreună cu un banner pe care scria mesajul de încurajare: „ALĂ‚TURI DE TINE, SPERONI! FII TARE!”.

Plecat în Argentina imediat după ce a aflat tragica veste de la părinții săi, înaintea jocului de la Satu Mare disputat pe 15 octombrie, Speroni îi va fi alături surorii sale mai mică cu un an și îi va ține pumnii pentru a trece cu bine de operația pe care urmează să o facă. După ce la început starea acesteia a fost foarte critică, fiind în comă, se pare că între timp și-a mai revenit, dar șansele să-și revină sută la sută sunt minime, fiind posibil să rămână invalidă.

Colegii de echipă și întregul staff al clubului orădean își arată astfel atașamentul față de jucător, transmite mesajul de sănătate surorii acestuia și îl așteaptă cât mai curând alături de ei.

Marius ANGHEL 05 Nov. 2014, 18:59 Diverse
Pe aceeași temă