S-au pregătit bine, dar „pacientul” e tot în comă. Ionel Ganea nu e îngrijorat deloc de jocul prestat de ACS Poli: „Am făcut două greșeli rapide”

Octavian Vasilescu 12 Aug. 2018, 18:05 Campionat
S-au pregătit bine, dar

ACS Poli a scos un singur punct în primele două etape în acre a dat de adversari adunați pe ultima sută de metri: SSCS Farul ți Dacia Unirea Brăila. Cu ultimii a fost 2-2 acasă, după ce bănățenii au condus cu 2-0, grație unui penalty și unul gol din acțiune. Ulterior, defensiva a gafat ca la un meci de campionat județean, deși Poli are un portar din prima ligă și a făcut o pregătire net superioară adversarilor întâlniți până acum.

Jocul scârție serios, mai ales că Timișoara are și jucători rămași din prima ligă. Ganea e însă mulțumit de atitudinea elevilor săi. „După părerea mea, am pregătit jocul foarte bine. Din păcate, nu am reușit să câștigăm. Jocul în mare parte a fost controlat de către noi. Am făcut două greșeli foarte rapide. Acest lucru ne-a costat victoria de astăzi. Cred că jucătorii au avut altă atitudine după meciul de la Constanța, dar din păcate, noi nu am reușit astăzi să câștigăm, a punctat Ganea, care nu a făcut a treia schimbare, deși, față de omologul său, avea șapte jucători pe bancă, Brăila având doar patru.

I-a luat apărare a lui Curileac

Antrenorul consideră că Marius Curileac nu trebuie criticat dur. Acum nu trebuie să îl criticăm pe Curileac, trebuie să-l apărăm. Cred că este un portar foarte valoros și a avut evoluții bune. Se poate întâmpla oricui să prinzi o zi mai proastă. Primul gol se putea evita dacă eram puțin mai atenți, a fost o greșeală colectivă. A doua a fost o greșeală mai mult a portarului. Am fost foarte mulțumit de toți jucătorii”, a spus Ganea.

Greu pe căldură, după ce adversarul a venit după două zile de drum

Și alți antrenori de la ACS Poli au dat vina în trecut pe programările jocurilor. Nici Ganea nu face excepție.În momentul de față jucăm în condiții foarte grele, pe o caniculă foarte mare, care afectează evoluția jucătorilor”, a mai spus antrenorul lui ACS Poli. Pe aceeași căldură, brăilenii, o echipă încropită recent, a venit după două zile de drum și nici nu visa la un cantonament la Poiana Brașov, cum au avut timișoreni.

Articol scris de Anda Deliu

Octavian Vasilescu 12 Aug. 2018, 18:05 Campionat
Pe aceeași temă