Chirilă: „De ce nu au plecat dacă au oferte?”

26 Jan. 2009, 16:32 Diverse
Chirilă:** „De ce nu au plecat dacă au oferte?

Ionuț Chirilă a fost primul care a descins ieri dimineață pe terenul sintetic de la Șega. Acesta a sosit la teren cu mașina personală, din care a coborât și Cristian Melinte. Foarte relaxat, cu un trabuc cubanez în mână, Ionuț Chirilă a recunoscut că a avut o discuție cu fotbaliștii în vestiar și nu înțelege de ce au luat această decizie.

 

„Fiecare e liber să facă ce vrea. Ei trebuie să știe că, chiar dacă pleacă peste câteva zile de la UTA, trebuie să fie antrenați. Dar, nu știu câți au oferte concrete de a juca în altă parte. Credeți că dacă aveau nu plecau până acum, mai ales că unii sunt liberi de contract. Eu le-am spus jucătorilor că nu le pun nici o piedică dacă vor să plece”, a declarat Ionuț Chirilă, care spune că nu e nici o tragedie ce se întâmplă acum la club.

 

„Acestea nu sunt tragedii. Tragedii sunt în altă parte unde mor oameni și se întâmplă tot felul de calamități”, a concluzionat „Napoleon”.

 

Tehnicianul Bătrânei Doamne e în continuare optimist că situația la club se va rezolva.

 

„Important este să vină cineva și să plătească datoriile, altfel nu vom putea începe campionatul. După aceea, ne vom putea face un buget decent de Liga a II-a. Chiar dacă vor pleca mare majoritate a fotbaliștilor am cu cine să joc. Voi juca cu Melinte și ceilalți tineri din lot. Cu aceștia mă pot menține în eșalonul doi. UTA nu va retrograda cu Polgar, Gornic sau Puie”, a declarat Ionuț Chirilă.

 

Acesta mai crede că nu toți cei care nu s-au antrenat astăzi își vor găsi alte angajamente.

 

„E posibil ca în scurt timp să avem finanțator, iar atunci când vor vrea jucătorii să se întoarcă la echipă poate nu-i voi ține pe toți. Vom vedea. Poate nu o să mai am nevoie de unii”, a mai afirmat antrenorul principal de la FCM UTA.

 

 

Articol scris de Daniel Berar

26 Jan. 2009, 16:32 Diverse
Pe aceeași temă