CF Brăila are noi șefi!

Marius ANGHEL 19 Feb. 2014, 12:25 Diverse
CF Brăila are noi șefi!

Cristi Rusu este noul director sportiv. Puiu Antohi a fost numit șeful Centrului de copii și juniori.

Noua echipă managerială de la CF Brăila a făcut deja schimbări în staff-ul tehnic. Aseară, la ora 18.00, în cadrul unei ședințe la care au participat noii șefi de la CF Brăila și antrenorii de la copii și juniori Puiu Antohi a fost numit șeful Centrului de copii și juniori ai echipei fanion a orașului, noul tehnician urmând ca în această săptămână să-și stabilească colaboratorii. Puiu Antohi, care de câtva timp s-a stabilit în Brăila, a antrenat în Liga a II-a și a III-a, dar și la centrele de copii și juniori din Galați.

Noul director sportiv, Cristi Rusu, a făcut parte din lotul echipei de fotbal Dacia Unirea, care în 1990 a promovat în primul eșalon fotbalistic al țării. Ca antrenor, Rusu a fost secund la Petrolul Ianca în Divizia C, după care a plecat la Tulcea și acolo în calitate de antrenor secund a promovat cu Delta în Liga I la finalul sezonului competițional 2006-2007.

„Mă bucură și mă onorează totodată această numire a mea ca director sportiv. Ne așteaptă o muncă grea, dar sper ca iubitorii fotbalului din Brăila să fie înțelegători și răbdători. Noi vrem să facem din CF Brăila un club profesionist, dar această transformare nu se poate face peste noapte”, a declarat Cristi Rusu.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 19 Feb. 2014, 12:25 Diverse
Pe aceeași temă