Centralul Petrescu a plecat la pauză!

22 May. 2009, 14:00 Diverse
Centralul Petrescu** a plecat la pauză!

Arbitrul central al meciului amical de la București dintre Juventus și FC Ploiești a fost nimeni altul decât Radu Petrescu (foto), cavaler al fluierului din primul eșalon, cu destule prezențe, în acest sezon,  la jocuri de Liga I.

Petrescu a condus bine prima repriză, dar intransigența sa i-a scos din sărite pe cei de la Juventus București, care i-au adresat jigniri în timpul meciului. Petrescu a încercat să-și facă treaba, dar nu a rezistat decât până la pauză, când, sătul să fie „boscorodit” de jucătorii gazdă și de banca tehnică a celor de la Juventus și-a luat bagajele și a plecat, pur și simplu, fără a se schimba sau fără a face duș măcar!

Petrescu nu a plecat singur, ci împreună cu unul dintre asistenți, astfel că partea secundă a fost condusă la centru de celălalt tușier!

Amenințați cu un memoriu asupra acestor evenimente (înainte de meci s-a întocmit raport de arbitraj), jucătorii de la Juventus s-au cumințit în partea secundă, când singurul arbitru rămas la teren nu a avut probleme în a duce meciul la bun sfârșit.

 

Articol scris de Marian Dima

22 May. 2009, 14:00 Diverse
Pe aceeași temă