Campioni și la distracție

15 Jun. 2009, 18:46 Diverse







Jucătorii echipei FC Ploiești au dat recital, la propriu, la petrecerea de după promovare, timp de aproape 8 ore ei petrecând la banchet în compania a două formații de muzică, un iluzionist dar și a unei formații de dansatori, peste 80 de persoane participând la sărbătorirea promovării!

 

  Banchetul a fost deschis de patronul Ioan Niculae, care a fost îndelung ovaționat de jucători, după ce a anunțat, încă o dată, că echipa, redevenită Astra, va juca în Ploiești și, mult mai important pentru fotbaliști, nu va exista nici o  restanță financiară față de „promovați”. Niculae a glumit spunând că este pregătit să finanțeze echipa „până când va juca în Liga I și băiețelul meu, care acum are 8 luni”!

 

Sandu l-a „bătut” pe Fane

 

Cel mai tare moment al petrecerii a fost concursul de „aptitudini artistice” dintre participanți, șeful galeriei, Viorel Gheorghe cântând muzică lăutărească, organizatorul de competiții Gheorghe Dobre, o romanță, „campionii” fiind însă Ștefan Ciobanu și Valentin Sandu, care au încântat asistența, câștigătorul fiind decis de aplauzele și ovațiile primite. Prestațiile „live” alături de lăutarii invitați au reprezentat un adevărat spectacol, golgeterul echipei, cu 10 goluri marcate, Ștefan Ciobanu fiind cel care a apreciat cel mai tare evoluția pe scenă a colegului său, Valentin  Sandu, declarat „învingător”.

 

Paulinho a dat-o pe dansuri țigănești

 

Marcatorul unicului gol din meciul cu Delta Tulcea, portughezul Paulinho nu a regretat deloc faptul că nu a fost lăsat să plece mai devreme în vacanță. Portughezul a fost învățat să danseze pe muzică țigănească, alături de trupa de artiști de la Teatrul „Toma Caragiu”. Ploieștenii echipei, Claudiu Tudor și Georgian Păun au făcut spectatcol cu dansurile lor, atmosfera fiind una deosebită.

 

 

Articol scris de Marian DIMA

 

15 Jun. 2009, 18:46 Diverse
Pe aceeași temă