Ciobanu: „Dacă ne vom păstra jocul bun, avem șanse mari să ne atingem obiectivul”

Mihai Andries 20 Dec. 2013, 15:00 Campionat
Ciobanu:** „Dacă ne vom păstra jocul bun, avem șanse mari să ne atingem obiectivul

Mijlocașul de 19 ani al celor de la FC Olt Slatina, Cristi Ciobanu, sosit în vară de la Dinamo II, a fost utilizat chiar titular în câteva meciuri, însă după jocul cu UTA s-a accidentat, ratând ultimele confruntări. Tânărul jucător speră ca, în partidele rămase din retur, să fie ferit de probleme medicale.

Mijlocașul a fost utilizat în câteva meciuri, iar în partida cu UTA a contribuit din plin la obținerea victoriei prin penalty-ul obținut. Din păcate, în acel joc, Cristi Ciobanu a suferit o fractură la mână, care l-a ținut departe de teren în ultimele partide.

„Mi-am dat ghipsul jos, dar acum mă simt bine. Mi-aș fi dorit să joc mai mult, dar am avut ghinionul de a mă accidenta, sper ca în meciurile rămase să evoluez mai mult. Eu zic că avem șanse mari la play-off, dacă ne vom păstra jocul bun. Din păcate, am pierdut mult prea ușor puncte în anumite meciuri, dacă eram mai atenți am fi putut ocupa un loc mai bun. Avem jucători valoroși, sunt convins că ne vom atinge obiectivul. Avem un program individual de pregătire, pe care îl respectăm, trebuie făcut pentru a ne putea adapta cu ușurință la antrenament atunci când vom începe pregătirea”, a mai spus tânărul mijlocaș al celor de la FC Olt Slatina, Cristi Ciobanu.

FC Olt Slatina se află pe locul șapte, la două lungimi distanță de play-off. Gruparea pregătită de Dan Oprescu se va reuni cel mai devreme dintre toate echipele seriei, primul antrenament al anului fiind programat pe 6 ianuarie. Cantonamentul se va desfășura în perioada 20 ianuarie-1 februarie, Poiana Brașov fiind destinația aleasă de oficialii clubului. Meciurile rămase din retur se vor relua pe 1 martie. FC Olt Slatina va primi, în prima partidă din 2014, vizita Universității Craiova.

 

Sursa: Gazeta Nouă

 

Mihai Andries 20 Dec. 2013, 15:00 Campionat
Pe aceeași temă