Buruienile au invadat din nou stadionul Farul. Suporterii sunt chemați în ajutor

Marius ANGHEL 29 Jun. 2018, 18:00 Diverse

SSC Farul a început de luni după-amiază pregătirea pentru sezonul de Liga 2, iar în imaginile surprinse cu jucătorii alergând, în spatele lor, în tribune, printre scaune, au fost remarcați o mulțime de copăcei crescuți. Buruienile au invadat din nou principala arenă din Constanța, la mai puțin de trei luni de la ultima acțiune a suporterilor în care s-a făcut curățenie pentru ca echipa să poată reveni acasă și să joace meciul promovării cu Progresul Spartac.

Acum, clubul face un nou apel către suporterii ei, pentru o acțiune de ecologizare. Fanii sunt chemați începând de luni, 2 iulie, în intervalul orar 10:00 – 20:00, să ajute la îndepărtarea copacilor și a buruienilor crescute acolo unde nu le este locul.

Acțiunea face parte dintr-un proces amplu de omologare a stadionului Farul pentru a organiza meciuri în campionatul Ligii 2. Noul sezon începe pe 4 august.

„La intersecția dintre Bld. Tomis și Str. Soveja, din trotuarul de vizavi de oficiul poștal, lipsește o singură dală din pavaj. Spațiul gol, este plin cu verdeață. Natura și-a luat locul înapoi. Același lucru s-a întâmplat și pe Stadionul „Farul”. Deși au trecut doar 3 luni de la ultima acțiune de ecologizare a arenei, în tribune au apărut din nou zone de vegetație, despre care s-a discutat inclusiv în presa locală.

Tocmai de aceea, stimați suporteri și dragi constănțeni, începând de luni 02 iulie 2018, vom organiza o nouă acțiune de ecologizare a tribunelor Stadionului „Farul” și a împrejurimilor. În scurt timp, vor fi demarate și procedurile de omologare a arenei pentru a putea găzdui meciuri contând pentru Campionatul Ligii a II-a la fotbal. Până la sosirea comisiei de omologare, totul trebuie să fie în stare perfectă de curățenie. Facem un nou apel către dumneavoastră, susținătorii echipei, să ne ajutați din nou în acest demers. Lucrările de ecologizare se vor efectua în fiecare zi în intervalul orar 10:00 – 20:00, iar după îndepărtarea materialului vegetal, vom aplica inclusiv un tratament cu erbicid, pentru a opri dezvoltarea ulterioară a vegetației.

Până acum, majoritatea lucrărilor de întreținere a Stadionului „Farul” au fost realizate din fonduri proprii sau pe bază de voluntariat. Pe 14.04.2018, am reușit împreună să redăm arena din Strada Primăverii, nr. 2 circuitului sportiv de performanță. Tot împreună vom reuși și acum!

Ne vedem la curățenie, în echipament corespunzător!

Împreună ducem mai departe spiritul farist!”, a anunțat SSC Farul pe pagina de facebook.

În altă ordine de idei, mâine, de la ora 10:00, SSC Farul joacă, pe stadionul care îi poartă numele, primul meci amical din această vară, cu ACS Performer U19.

Marius ANGHEL 29 Jun. 2018, 18:00 Diverse
Pe aceeași temă