„Brad Pitt” Tudor și galben-verzii, la Școala „Tudor Vladimirescu”

Marius ANGHEL 11 Apr. 2017, 10:59 Diverse

Fotbaliștii Mioveniului, oameni de sport și arbitrul Alexandru Tudor au fost prezenți la un eveniment sportiv dedicat elevilor Școlii „Tudor Vladimirescu”.

Mai mulți oameni de sport și sportivi de performanță argeșeni au fost prezenți, ieri dimineață, la un eveniment organizat la Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” (structură Școala Nr. 2 Pitești). Printre cei prezenți, s-au numărat Paul Mihăilă, antrenorul echipei de handbal fete a clubului SCM Pitești, Ciprian Dîrnescu, antrenorul echipei de volei, Viorel Ciobanu, antrenor de înot, Adrian Bughiu, director adjunct al Direcției Județene de Tineret și Sport Argeș, Claudiu Cojocaru, director de marketing la CS Mioveni, Telu Stancu, pre­ședinte CS Mioveni, Mihai Olteanu, antrenor secund la CS Mioveni, fotbaliștii Mioveniului Roberto Ayza, Ciprian Biceanu, Octavian Popescu și Alin Popa, dar și arbitrul de Liga 1, Alexandru Tudor.      

Evenimentul a fost organizat de un cotidian local, de el ocupându-se jurnalista de sport Monica Cristea. Acesta a fost dedicat sportului și s-a adresat elevilor școlii. Invitații din lumea sportului au participat mai întâi la o prezentare a elevilor din cadrul școlii, ce au avut rezultate la competiții de karate, fotbal, dans, șah, înot sau tenis, după care aceștia au ținut mici speech-uri în care i-au încurajat pe școlari să continue sportul și să facă mișcare. A urmat apoi un mic moment artistic al elevilor, după care, pe terenul de sport din curtea școlii, fotbaliștii de la CS Mioveni au jucat o miuță mai întâi cu echipa de fete a claselor I – IV, unde s-a remarcat Marisa Barbu, fata fostului fotbalist al lui FC Argeș, Jean Barbu, și apoi cu echipa de băieți a claselor a V-a. Cele două jocuri au fost arbitrate de Alexandru Tudor. La finalul evenimentului, fotbaliștii, oamenii de sport și mai ales arbitrul „Brad Pitt” Tudor au fost solicitați de copii să le dea autografe.

„Sunt plăcut surprins să văd atâtea diplome și medalii, dovadă a răsplătirii performanțelor voastre în sport. Vă felicit, așa cum îi felicit pe cei care au avut această inițiativă. Prin sport puteți deveni cei mai buni ambasadori ai țării în lume. Județul Argeș a dat sportivi de mare valoare, care au performat și sunt convins că peste ani și voi veți reuși. Se zice că orice ban investit în sport aduce economii de trei ori mai mari în sănătate, pentru că, mai presus de orice, sportul vă dă sănătate, gândire pozitivă, satisfacții și nenumărate momente de bucurie. Valorificați potențialul de care dispuneți și nu veți regreta”, a declarat, la final, Tudor.

Arbitrul bucureștean s-a reîntâlnit la acest eveniment cu jucătorii Mioveniului, după ce, săptămâna trecută, a oficiat ca arbitru de rezervă la meciul de Cupă cu FC Voluntari, pierdut de argeșeni în minutul 90+1, cu 2-1.

Articol scris de Silviu MIHAI (Curierul zilei)

Marius ANGHEL 11 Apr. 2017, 10:59 Diverse
Pe aceeași temă