Bihoreanul Paul a apărat 4 penalty-uri!

20 Jun. 2009, 22:08 Diverse
Bihoreanul Paul a apărat **4 penalty-uri!

Finala campionatului național de juniori republicani dintre FC Bihor și Steaua a avut un final incendiar. Eroul meciului a fost de departe goalkeeperul orădean, Dumitru Paul, care împlinit 19 ani pe 18 mai. Acesta a reușit să pareze 4 lovituri consecutive de la 11 m, aducând titlul de campioană națională în curtea clubului bihorean.

Tânărul portar, care a fost și căpitanul echipei, a dat dovadă de un calm ieșit din comun, răsturnând scorul la loviturile de departajare, după ce echipa sa era condusă cu 3-1. Lazăr a marcat primul de la punctul cu var, urmat de Miheș. Apoi Steaua a înscris de două ori consecutiv prin Damian și Năstăsie, în timp ce bihorenii au ratat prin Fl. Pop și Ș. Pop. A urmat recitalul lui Paul care a parat șuturile lui Bejan, Toșca, Crișan și Apostol, în timp ce orădenii au marcat prin Butuc, Gavrilaș și Andor, ratând penultimul penalty prin R. Matei.

 

În finala mică, CFR Cluj s-a distrat cu Dinamo, câștigând cu 4-2, mai clar decât o arată scorul. Pentru clujeni au marcat Dârjan (30), Cucuruzan (67, 69), M. Pop (78) respectiv Ciobai (52), Topor (85 – penalty). Vom reveni mâine cu detalii și foto despre cele două meciuri.

 

Articol scris de Mihai Andrieș

20 Jun. 2009, 22:08 Diverse
Pe aceeași temă