Bănia e în doliu, chiar în ziua în care CSU și „U” Craiova se pregătesc de derby-ul Olteniei! Doru Văetiși a încetat din viață

Marius ANGHEL 23 Nov. 2013, 12:21 Diverse
Bănia e în doliu, chiar în ziua în care CSU și

La doar 53 de ani, Doru Văetiși, fost membru al staff-ului echipei care atingea semifinalele Cupei UEFA, s-a stins din viață. Trista veste a fost anunțată de fostul component al marii echipe din urmă cu 30 de ani, Aurică Țicleanu.

Nefericitul eveniment vine la doar trei luni de la trecerea în neființă a căpitanului uneia dintre cele mai frumoase echipe din istoria fotbalului românesc, Costică Ștefănescu.

M-a sunat Cami (n.r. Rodion Cămătaru) aseară să-mi spună că a murit Doru Văetiși, prietenul nostru de o viață, masor la echipă pe vremea noastră. Bunul Dumnezeu să-l aibă în pază pe Doruțu al nostru; am căutat o poză cu el, pentru cei care nu-l cunosc și nu numai, și mă bucur că am găsit una în care era în prim plan. Părea foarte fericit și cred că ar fi frumos să ne ramână așa în amintire. Dumnezeu să te odihnească în pace prieten drag!, a scris Țicleanu pe contul său de Facebook.

Marius ANGHEL 23 Nov. 2013, 12:21 Diverse
Pe aceeași temă