Mititelu vrea să-i liniștească pe fani cu două mutări sonore. „Revoluție” la FC U: o glorie pe bancă și un fost candidat la șefia FRF în funcția de președinte

Marius ANGHEL 10 Oct. 2018, 13:20 Stiri
Mititelu vrea să-i liniștească pe fani cu două mutări sonore.**

U Craiova 1948 SA a ratat startul noului sezon în Liga 3, se află doar pe locul 8 după șapte etape defășurate în Seria a 3-a, iar Adrian Mititelu (50 de ani) a pus la cale planul prin care vrea să redreseze echipa și să-i calmeze pe suporteri: Aurică Țicleanu antrenor și Marcel Pușcaș președinte.

Cum fanii au intrat peste jucători în cantonament și i-au reproșat lui Mititelu alegerile făcute în ultimul timp, omul de afaceri craiovean se vede nevoit să mute din nou la nivelul conducerii, după ce de curând l-a înlăturat pe Fane Stoica. Pentru că șocul așteptat nu s-a produs, Mititelu e pus din nou în situația unei alegeri importante, iar fanatik.ro scrie că planul prin care patronul FC U vrea să-i liniștească pe suporteri conține două nume importante.

Actual oficial al Federației Române de Fotbal, Aurică Țicleanu e văzut omul potrivit pentru a schimba fața echipei, iar negocierile dintre el și Mititelu au început deja. Dacă vor bate palma, fostul fotbalist al Universității va fi anunțat oficial drept noul antrenor al echipei în cursul zilei de miercuri.

Apoi, Mititelu consideră că are nevoie de un om cu experiență la nivelul conducerii administrative, motiv pentru care va încerca să-l convingă pe Marcel Pușcaș, fost candidat la șefia FRF, să preia frâiele. De altfel, omul de afaceri a anunțat, printr-un mesaj pe facebook, că marți ar putea anunța atât noul antrenor, cât și numele noului președint: „Supoterii au întotdeauna dreptate! E nevoie de antrenor și președinte. Mâine (n.r. – miercuri) sper să știm și antrenorul, și președintele”, a scris patronul echipei din Liga 3.

În etapa a 8-a, U Craiova SA și-a programat meciul cu Astra 2 tocmai pe 20 noiembrie, de la ora 14:00. Următorul meci îl va desfășura în etapa a 9-a, la Unirea Bascov, liderul surpriză, pe 20 octobmrie, de la ora 15:00.

Marius ANGHEL 10 Oct. 2018, 13:20 Stiri
Pe aceeași temă