Banchet cu șampanie, ultima acțiune a Luceafărului Oradea pe 2012!

Marius ANGHEL 24 Dec. 2012, 12:30 Diverse
Banchet cu șampanie,** ultima acțiune a Luceafărului Oradea pe 2012!

Ultima acțiune din acest an pentru conducătorii, antrenorii și jucătorii echipei de fotbal Luceafărul Oradea a fost banchetul de la sfârșitul stagiunii de toamnă, desfășurat vineri într-un restaurant din Oradea.

După o evoluție meritorie pentru jucătorii orădeni, care au încheiat turul de campionat al seriei vestice din Liga a II-a pe poziția a IX-a, în contextul în care au avut foarte mulți jucători tineri în lot, fotbaliștii, însoțiți de antrenori și oficiali s-au reunit la o petrecere de final de an, unde, închinând un pahar de șampanie, au discutat despre parcursul echipei.

În situația în care multe cluburi din România se confruntă cu probleme în această perioadă, situația de la clubul patronat de Gavrilă Ghilea este una stabilă, iar finanțatorul își propune să să mențină echipa în eșalonul secund și pe viitor.

În această iarnă lotul va suferi anumite modificări, în sensul că vor pleca mai mulți jucători (în jur de 6-7), care vor fi înlocuiți cu alții mai tineri. Cum la retrogradare situația nu este chiar atât de complicată, în condițiile în care trei echipe s-au retras deja și sunt și altele care au probleme serioase, cei de la Luceafărul speră să aibă un sezon de primăvară cât mai mulțumitor din punct de vedere al poziției în clasament.

La banchetul de sfârșit de an, pe lângă jucători, antrenori și oficiali, nu au lipsit nici invitații, Dan Matei și Lucian Stance, directorul și directorul adjunct de la LPS Bihorul, cei care au și un protocol de colaborare cu clubul Luceafărul. Atât antrenorul Călin Moldovan, cât și managerul Florin Fărcaș și președintele Dumitru Ghilea s-au declarat mulțumiți de evoluția echipei în prima parte a competiției.

Reunirea echipei Luceafărul va avea loc pe 9 ianuarie, conducerea clubului promițând deja și un prim cantonament.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 24 Dec. 2012, 12:30 Diverse
Pe aceeași temă