Atmosferă de secolul 19 la Timișoara! Mesajul muzelor apei minerale pentru Goga

07 Dec. 2011, 21:21 Diverse

Poli Timișoara a oficializat astăzi parteneriatul cu o firmă bănățeană de apă minerală. Două fete s-au îmbrăcat în stilul anului 1840 pentru a-i încuraja pe jucătorii în alb-violet înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș.

Poli joacă mâine un meci special. Timișorenii vor să le ofere suporterilor, cu ocazia aniversării de 90 de ani, o victorie și o calificare în penultimul act al Cupei României. Cu o zi înainte de confruntarea cu Gaz Metan Mediaș, bănățenii au prezentat presei parteneriatul cu o apa minerală. Firma care o sponsorizează pe Poli nu se rezumă la a le astâmpăra setea fotbaliștilor, ci pune accent și pe tradiție. Apa minerală este cunoscută încă din anul 1840, astfel că parteneriatul a fost oficializat în prezența a două domnișoare, Patricia și Iasmina – muzele apei minerale. Cele două fete le-au transmis mult succes timișorenilor mâine și l-au rugat pe Dorin Goga să nu plece de la Poli, chiar dacă Rapid și Steaua doresc să pună mâna pe el în această iarnă.

„Îi transmit lui Goga să nu plece de la Poli. A stat și a jucat aici trei ani de zile și ar fi frumos să rămână. Bănuiesc că s-a obișnuit și cu orașul și cu jucătorii. Cei doi fotbaliști (n.r., Goga și Scutaru) mi-au lăsat o impresie foarte bună, mă bucur că i-am cunoscut”, a declarat Patricia, una dintre „muze”.

Articol scris de Radu FAUR

Foto: Istvan Szasz

07 Dec. 2011, 21:21 Diverse
Pe aceeași temă